Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Ποια κατάθλιψη; Απίθανος Φιλιππίδης! Στέλνει εξώδικο στον ηθοποιό που τόλμησε να τον καταγγείλει ότι τον σάπιζε στο ξύλο και του ζητά να ανακαλέσει…

petros-filippidis

Είναι αλήθεια πως ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το PatKiout.gr μετά το εξιτήριό του από το Υγεία όπου εισήχθη εσπευσμένα με συμπτώματα εγκεφαλικού μετά τις εις βάρος του σοβαρότατες καταγγελίες από πασίγνωστες συναδέλφους του, έχει κλειστεί στο πολυτελές σπίτι του Ψυχικό και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κυρίως για την βεβαρημένη ψυχολογία του.


Μια ψυχολογία που όμως, όπως φαίνεται, δεν είναι τόσο βεβαρημένη ώστε να τον αποτρέπει να στέλνει εξώδικα…

Ο συνήγορος του… δαρμένου, ο δικηγόρος Γιώργος Γεράρης, μιλώντας στο MEGA, αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη κατά του πελάτη του σε μία θεατρική παράσταση που είχε ανέβει το χρονικό διάστημα 2013 – 2015 και πριν καλά-καλά προλάβει να κατακάτσει ο απόηχος, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης έστειλε εξώδικο που του ζητά να ανακαλέσει τις κατηγορίες μέσα σε τρεις ημέρες!

Διαβάστε  εδώ τη συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .