Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Λουϊζίδου για Μενδώνη: Μπορείς να πεις "δεν ξέρω", αλλά να πεις και "παραιτούμαι"


Στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για όσα γράφονται και λέγονται για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη αναφέρθηκε η Ρένια Λουϊζίδου.

«Δεν έχω βρεθεί ποτέ με πιο μεικτά συναισθήματα. Υπάρχει μία ανακούφιση ότι υπάρχει η ελπίδα ν' αλλάξουμε κάποια πράγματα και να δημιουργήσουμε ένα νέο πιο υγιές περιβάλλον. Υπάρχει όμως και η ταραχή… Είμαστε όλοι τρομερά σοκαρισμένοι με όλο αυτό. Ξέραμε, ακούγαμε ψιθύρους,

ο καθένας μας ήξερε ένα περιστατικό αλλά τη σούμα δεν την είχαμε υπόψιν μας. Ότι αυτό το πράγμα είχε τέτοια ένταση και έκταση δεν ήταν στην αντίληψή μας» υπογράμμισε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ναι, υπήρχε ένα είδος ομερτά και εν μέρει το είχαμε αποδεχθεί ότι έτσι γίνονται τα πράγματα και αν σε παίρνει, παίρνεις αποστάσεις. Επίσης, δεν μπορούσες να μιλήσεις πρώτος πριν από το θύμα».

Όσο για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα είπε την Παρασκευή η Λίνα Μενδώνη τόνισε: «Αυτό είναι άλλη "πίστα". Είναι τόσο βαθιά σοκαριστικό που δεν ξέρω τι να πω. Όσο για την τοποθέτηση της Λίνας Μενδώνη δεν ήταν τοποθέτηση. Είναι μία θέση που δεν μπορείς να πεις "δεν ξέρω". Μπορείς να πεις "δεν ξέρω", αλλά να πεις και "παραιτούμαι"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .