Σάββατο, Φεβρουαρίου 13

Δεν φταίει η επιτροπή των ασχέτων και η λάθος πολιτική στην υγεία στην Ελλάδα, ο ιός φταίει!

Θέλετε Lockdown ή εμβόλια;

Αντί να ψάξουν στους Ιάπωνες να δούν τί κάνουν ή τί έχουν κάνει και έχουν τόσο λίγα θύματα απο τον ιό ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει ΕΜΒΟΛΙΑ, τα ΜΜΕ του Μωυσή ασχολούνται με το τί κάνει το Ισραήλ το οποίο ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑ. Παράλληλα επαναλαμβάνουν τις δηλώσεις Νετανιάχου για τα αποτελέσματα απο τους εμβολιασμούς, στα οποία ούτε η αποτελεσματικότητα 96% επιβεβαιώνεται ούτε το ότι με εμβόλιο δεν διαδίδεται ο ιός. Αυτό το φαινόμενο μονόπλευρης πληροφόρησης οφείλεται στον ευεργέτη των ΜΜΕ Μωυσή, που ταίζει τους απτυχίωτους στα κανάλια για να λένε ότι τους λέει.

Εισαγόμενοι μνηστήρες αλα Φώσκολος στα κοιτάσματα

Η χούντα της επικοινωνίας που έχει εισάγει η χούντα του Μητσοτάκη έχει μια ικανότητα να δαιμονοποιεί και να παράγει ότι εχθρό χρειάζεται με το τρόπο που λειτουργεί ένα εμβόλιο mRNA.

Είναι δεδομένο πως τον Ελληνικό λαό τον δουλεύουν χρόνια, πως δεν μπορεί να εκτιμήσει που είναι και να προσανατολιστεί. Οτι του βάλουν μπροστά του το βλέπει σαν ήρωα και σαν φίλο, αρκεί να του μιλάει “ωραία”. Σου κάθομαι να με πηδάς αλλά μίλα μου στον πληθυντικό. Κάπως έτσι. Ο Μητσοτάκης έχοντας πίσω του το καρτέλ της ενημέρωσης δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται ή να μη προκαλεί. Ο Ελληνας ξεχνάει γρήγορα και με τη φτώχεια πρό των πυλών θα σκύβει ακόμη πιο πολύ.

Εκβοβισμός και ψυχολογικά παιγνίδια συνέχεια και στον λαό και στους “επικίνδυνους”

Εκφοβισμός και συκοφαντίες είναι γνωστά παιγνίδια του συστήματος που απέτυχε. Τα κάνουν και μεταξύ τους. Τη μια φορά είναι η μία μαφία, την άλλη η άλλη, στη κορυφή ενώνονται. Τους έχω μάθει και δεν τους υπολογίζω. Αλλοι όμως φοβούνται. Η τρομοκρατία μεγαλώνει.

Μπορεί να υπάρξει τεχνητή ανοσία αγέλης ή όχι;

Ενα απο τα σημαντικά θέματα στη πολιτική κατά του κορωναϊού είναι η ανοσία αγέλης με τα εμβόλια. Το βασικό αφήγημα για να πουλήσουν εμβόλια οι της επιτροπής στον Ελληνα είναι να του μιλήσουν για ανοσία αγέλης. Ελέγχοντας τα ΜΜΕ δεν μπορεί να υπάρξει καμμία άλλη άποψη. Ετσι ότι και να πούν, αυτό περνάει χωρίς στοιχειώδη κριτική. Δυστυχώς ανοσία αγέλης δεν μπορεί να υπάρξει και ισχύει αυτό που είχα γράψει πριν πολλά άρθρα.

Ακόμη και ο Ιωαννίδης που φέρνουν κατα καιρούς για αντιπολίτευση του κυκλώματος είναι. Μη ξεχνάτε πως αυτός με μελέτη του υποστήριξε πως στα αεροπορικά ταξείδια δεν μεταδίδεται ο ιός, τουλάχιστο αυτό ειπώθηκε στα Ελληνικά ΜΜΕ. Ελεγχόμενη έκρηξη λοιπόν πριμοδοτεί ο Ιωαννίδης στις πατημασιές του γνωστού showman Γ. Τράγκα.

Σήμερα θα σας δείξω πιο καθαρά, πως ανοσία αγέλης δεν μπορεί να υπάρξει. Aυτο αποδεικνύεται με μαθηματικά και με τη βοήθεια αριθμητικής ανάλυσης. Στο διάγραμμα στον y-άξονα είναι το κατώφλι εμβολιασμού για ανοσία αγέλης, στον x-άξονα είναι η Ro, που για τον κορώνα είναι γύρω στο 4.7. Κάθε καμπύλη αντιστοιχεί σε άλλη τιμή της αποτελεσματικότητας ε των εμβολίων. Ολοι σιγά-σιγά έχουν πεισθεί πως αυτή δεν είναι πάνω απο 50% άσχετα με το τί ακούγεται στις “διαφημίσεις”.

Ας δούμε διάφορες υποθετικές περιπτώσεις.

  1. Για αποτελεσματικότητα ε=0.5 θεωρητικά και με μεγάλη διάρκεια ανοσίας για τα εμβόλια ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει ανοσία αγέλης.
  2. Για αποτελεσματικότητα ε=0.6 θεωρητικά και με μεγάλη διάρκεια ανοσίας για τα εμβόλια ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει ανοσία αγέλης.
  3. Για αποτελεσματικότητα ε=0.7 θεωρητικά και με μεγάλη διάρκεια ανοσίας για τα εμβόλια ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει ανοσία αγέλης, γιατί το Ro είναι γύρω στο 4.7.
  4. Για αποτελεσματικότητα ε=0.8 θεωρητικά και με μεγάλη διάρκεια ανοσίας για τα εμβόλια ανοσία αγέλης μπορεί να υπάρξει για 97% εμβολιασμό, γιατί το Ro είναι γύρω στο 4.7.

Μεγάλη ανοσία τα εμβόλια δεν έχουν. 5 μήνες ανοσία δεν αρκεί.  Μια λύση είναι εμβολιασμός κάθε λίγους μήνες, για την οποία έχω ξαναμιλήσει από μήνες.

Μεταλλάξεις και ανοσία αγέλλης

Αν μια μετάλλαξη διαδίδεται πιο εύκολα, κάτι που φαίνεται πως θα είναι ο κανόνας εφεξής, το Ro της θα γίνεται μεγαλύτερο απο 4.7 μπορεί και να φτάσει και στο 8! Στη περίπτωση αυτή ο εμβολιασμός πρέπει να είναι της τάξης του 100%. Καλύτερα ξεχάστε το αφού εμβόλια με αποτελεσματικότητα 80% δύσκολα θα υπάρξουν, όπως και με μεγάλη ανοσία.

Είναι άλλο αυτό που λέει ο Ιωαννίδης απο αυτό που σας είπα. Αυτός είπε πως τα εμβόλια δεν είναι πανάκεια ενώ εγώ σας απέδειξα πως ανοσία αγέλης δεν υπάρχει. Εκείνος δείχνει προς άλλες λύσεις, εγώ όχι απαραίτητα.

Διαφωνία έχουμε με τον Ιωαννίδη και για τα lockdown. Eκείνος λέει πως είναι γενικώς καταστροφικά εγώ λέω α) πως δεν τα κάνουν σωστά και β) πως τα δύο πρώτα ήταν λάθος και εγκληματικά. Δεν λέμε τα ίδια. Αυτός τους χαϊδεύει, εγώ όχι.

+ +++ Για τα lockdown δεν έχω μιλήσει ακόμη με μαθηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .