Νέες καταγγελίες για κορυφαίο πρωταγωνιστή του θεάτρου – “Έχει λουφάξει και περιμένει”

Οι καταγγελίες είναι πολλές. Το θέατρο βράζει. Τα στόματα ανοίγουν. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι χιλιάδες κλήσεις των τελευταίων εβδομάδων γύρω από την υπόθεση, γεμίζουν έναν χοντρό τηλεφωνικό κατάλογο. Άραγε θα τις δούμε; Οψόμεθα. 

  • Την ίδια στιγμή προκαλεί έκπληξη η «εξαφάνιση» κορυφαίου πρωταγωνιστή – θεωρείται από τους πλέον προχωρημένους ερμηνευτικά και άνθρωπος με άποψη -ο οποίος δεν έχει βγει καν να μιλήσει για τα όσα τραγικά έχουν δει το φως της δημοσιότητας.


Κάτι που αφήνει άπλετο χώρο για ποικίλα σχόλια από τους συναδέλφους του, οι οποίοι θεωρούν απαράδεκτο να μην έχει βγει για να τοποθετηθεί δημόσια. Είναι μάλλον πολύ δύσκολο να πράξει κάτι τέτοιο ο συγκεκριμένος, με δεδομένη την στενότατη φιλία δεκαετιών με ηθοποιό-σκηνοθέτη για τον οποίο φέρεται να υπάρχουν καταγγελίες και φήμες για ιστορίες που ηχούν και μπορεί να είναι εν πολλοίς απίστευτες.

Κι’ αυτός εξαφανισμένος ουσιαστικά είναι, περιμένοντας να δει τι τελικά θα «σκάσει» πάνω του από όλα αυτά που ακούγονται για το πρόσωπό του και ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά. Το μόνο σίγουρο λένε όλοι είναι ότι όταν όλο αυτό τελειώσει ο χώρος του θεάτρου και της υποκριτικής δεν θα είναι πια ο ίδιος, αφού μετά τις αποκαλύψεις και τα όσα ακούγονται οι φερόμενοι ως θύτες βιώνουν ήδη μια αποκαθήλωση. Από κοντά ακολουθεί και η κοινωνική κατακραυγή, ειδικά από τα social media και όχι μόνο, χωρίς οι φερόμενοι ως θύτες να μπορούν να την σταματήσουν.

Κάποιοι από αυτούς απέστειλαν εξώδικα με τα γνωστά αποτελέσματα, την ίδια στιγμή που για έναν εκ των πολλών θυτών, οι γείτονες του κτηρίου που μένει φέρονται να μαζεύουν υπογραφές ώστε να φύγει. Αυτά που έχουν ακούσει και έχουν διαβάσει ήταν αρκετά για να προχωρήσουν διακριτικά την διαδικασία λένε πληροφορίες και φήμες, ώστε να δουν αν όλοι είναι σύμφωνοι με αυτή την κίνηση. Τελικά όπως έλεγε προ ημερών γνωστός πρωταγωνιστής «τίποτε δεν μένει κρυφό για πάντα, έστω και αν χρειαστεί να περάσουν χρόνια».

 

 https://nassosblog.gr/2021/02/nees-katangelies-gia-koryfaio-protagonisti-tou-theatrou-echei-loufaxei-kai-perimenei/