Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

Ο ισχυρός σκηνοθέτης, ο αγαπημένος ηθοποιός της αστικής τάξης και το μαχαίρωμα

Τα καλύτερα έπονται

-Ξέρεις, θα κάνουμε παρέα. Θα έλθω και στο σπίτι να γνωρίσω τους δικούς σου...Θα γίνουμε φίλοι...

O μικρός έπρεπε να υποδυθεί τον Ρωμαίο μια και θα ανεβάζανε το έργο του Σαίξπηρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Ο μικρός ήταν γύρω στα 15.

Jason ήταν το όνομά του. Ο σκηνοθέτης του υποσχέθηκε ότι θα τον έκανε πρωταγωνιστή.

Γράφει ο The Master

Δεν ήταν φυσικά ο πρώτος 15χρονος που θα κατέληγε να έχει στενές επαφές με τον ισχυρό παράγοντα του θεάτρου. Ούτε ο τελευταίος.

Ξέρεις, θα κάνουμε παρέα. Θα έλθω και στο σπίτι να γνωρίσω τους δικούς σου…Θα γίνουμε φίλοι…

Πράγματι ο ώριμος άνδρας που είχε αδυναμία στη φρέσκια σάρκα χωρίς ενδοιασμούς γνώρισε τους γονείς του Jason.

Εκείνοι προφανώς αισθάνθηκαν τιμή που πέρασε το κατώφλι του σπιτιού τους ένας ογκόλιθος του θεάτρου που δεν ήταν παρά μία διεστραμμένη περσόνα σαν κι αυτούς που έχουν ανάγκη τα σαλόνια των εγχώριων βουκολ-μπουρζουά εν είδει ευσήμων της τάξης τους.

Από το κρεβάτι του συγκεκριμένου σκηνοθέτη είχε περάσει και ένας φτασμένος (υποτίθεται) ηθοποιός που σήμερα υποδύεται “βαρείς” ρόλους.

Ο “πετυχημένος” ηθοποιός είναι επίσης σεξουαλικά αδίστακτος μια και στο όνομα της Τέχνης και της βουκολ-αστικής εγχώριας τάξης δεν διστάζει να πασάρει τις συντρόφους του στους κολλητούς του με αποτέλεσμα να γίνονται όλοι μαζί ένα μεγάλο κρεβάτι.

Τι φταίνε όμως παιδάκια σαν τον Jason;

Εδώ μπαίνει η ευθύνη των γονιών. Όποιος είναι ανίκανος να προστατέψει τα παιδιά του, ας μην κάνει παιδιά.

Δεν υπάρχει το άλλοθι δουλεύω πολλές ώρες και δεν προλαβαίνω να τα ελέγξω και τα σχετικά.

Το να φέρεις στο κόσμο έναν άνθρωπο είναι κοπιάρισμα Θεικής τεχνογνωσίας μια και μόνο ο Θεός διαθέτει κατασκευαστική εμπειρία σε ανθρώπινα όντα.

Το παιδί σου δεν πρέπει να είναι αναλώσιμο στα σεξουαλικά γούστα κανενός, εκτός εάν αυτό γίνεται κοινή συναινέσει και της οικογένειας του “θύματος” συμπεριλαμβανομένης.

Ο ισχυρός του θεάτρου λοιπόν και το βαρύ όνομα του φιλόδοξου ηθοποιού που υποδύεται σπουδαίους ρόλους δεν είναι παρά το εμετικό άλλοθι της εγχώριας βλαχομπουρζουαζίας.

Ας είναι ευλογημένα τα lockdown.

Όσο πιο σκληρά, τόσο πιο άγριες και αδυσώπητες οι αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν. Ίσως τελικά από το εγχώριο metoo να ξεκινήσει το ξήλωμα της μεταπολίτευσης. Από εκεί που δεν το περιμένεις…

Όσο για τον βαρύγδουπο ηθοποιό και τον διεστραμμένο θεατράνθρωπο σε κάποια στιγμή έκρηξης της μεταξύ τους ζήλειας ο ένας μαχαίρωσε τον άλλον…Οι δυο τους υπήρξαν παθιασμένο ζευγάρι. Αποδεκτοί και καλοδεχούμενοι στα σαλόνια των εγχώριων βλαχομπουρζουά.

Τώρα, αμφότεροι αγχωμένοι, σπεύδουν να σβήσουν τα ίχνη (κηλίδες) αίματος και σπέρματος.

Όχι, δεν ήταν μόνο η περίπτωση του οργισμένου πατέρα.

Λεκέδες αίματος και σπέρματος στα σαλόνια της μπουρζουαζίας, όπως θα έγραφε και ο ποιητής Στέφανος Χίος.

Τα καλύτερα έπονται…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .