Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από ηθοποιό για ξυλοδαρμό!

Νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από ηθοποιό για ξυλοδαρμό!

Νέα σοβαρή καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, διά στόματος του δικηγόρου Γιώργου Γεραρή, ο οποίος εκπροσωπεί τις ηθοποιούς  Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, οι οποίες έχουν ήδη προβεί σε επίσημη καταγγελία κατά του συναδέλφου τους στο ΣΕΗ.

Οπως έκανε γνωστό ο κ. Γεραρής σε δηλώσεις του στο Mega, η νέα καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε από άνδρα ηθοποιό και δεν αφορά σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, αλλά σωματική κακοποίηση -κοινώς, ξυλοδαρμούς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο εν λόγω ηθοποιός ήταν σε δεινή οικονομική κατάσταση προτού κληθεί να συμμετάσχει στην παράσταση «Φον Δημητράκης»,με τον Πέτρο Φιλιππίδη να τον «προειδοποιεί μεταξύ σοβαρού κι αστείου» ότι θα τρώει ξύλο σε συγκεκριμένη σκηνή του έργου.

Κατά τον κ. Γεραρή, ο Φιλιππίδης την ώρα της παράστασης ξυλοκοπούσε κανονικά τον ηθοποιό, χρησιμοποιώντας γροθιές ακόμα και ένα παλιό τηλέφωνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταβεί δυο φορές στα επείγοντα («Ευαγγελισμό» και «Λαϊκό») με θλαστικά τραύματα και να ενημερώσει συναδέλφους του -ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί και ως αποδεικτικό.

Ο δικηγόρος επισήμανε ότι έχει καταγραφεί και άλλος, πιο σοβαρός ξυλοδαρμός εκτός παράστασης, με παρόντα σχεδόν όλα τα μέλη του θιάσου. Σύμφωνα με τον Γιώργο Γεραρή, υπάρχουν εννέα μάρτυρες που θα καταθέσουν κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. «Στο τέλος της σεζόν έγινε το χειρότερο. Κάποια μέρα στα καμαρίνια, προφανώς είχε τα νεύρα του ο κ. Φιλιππίδης, υπήρξε μια συζήτηση μεταξύ του εντολέα μου και άλλων ηθοποιών. Ο Φιλιππίδης ρώτησε “τι λέτε εδώ”, του απάντησε μια ηθοποιός “να λέμε που θα πιούμε καφέ”.

Αυτός θεώρησε ότι λέει ψέματα, τούς κάλεσε τους 3-4 στο καμαρίνι του και άρχισε να τους τα ψέλνει και τους είπε να του ζητήσουν συγγνώμη. Ο εντολέας μου αντέδρασε, του είπε “δεν έχουμε κάτι για να σου ζητήσουμε συγγνώμη” και τότε ο κ. Φιλιππίδης σηκώθηκε, τον άρπαξε από τον γιακά, τον πήγε ως την πόρτα, του έριξε μια γροθιά και τον πέταξε έξω και του έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο.

Ο εντολέας μου φώναξε “αυτό δεν θα περάσει έτσι” και τότε ο κ. Φιλιππίδης άνοιξε την πόρτα και τον πλάκωσε στο ξύλο. Με γροθιές, κλωτσιές. Ηταν μπροστά όλος ο θίασος, έχουμε 9 μάρτυρες», περιέγραψε ο κ. Γεραρής. Κατά δήλωσή του τέλος,  έχει γίνει δέκτης πλήθους καταγγελιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ανάμεσά τους και μία «που αφορά πράξη ποινικώς κολάσιμη, που δεν έχει παραγραφεί». 

 https://www.zougla.gr/greece/article/nea-katagelia-kata-tou-petrou-filipidi-apo-i8opio-gia-ksilodarmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .