Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ! ΧΑΛΑΣΑΝ εμβόλια από διακοπές ρεύματος;

 Υπάρχουν σοβαροί φόβοι πως χάλασαν τα εμβόλια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης (από διακοπές ρεύματος;) και ως αποτέλεσμα σταμάτησαν να πραγματοποιούνται εμβολιασμοί στο εμβολιαστικό κέντρο, στην οδό Ελευθερίας, στον δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης.  

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρόβλημα εντοπίστηκε από το καταγραφικό που παρακολουθεί τις θερμοκρασίες στο συγκεκριμένο κέντρο, στις οποίες πρέπει να φυλάσσονται τα εμβόλια και πιο ειδικά το εμβόλιο της Pfizer το οποίο χρειάζεται βαθιά κατάψυξη στους μείον 70 έως 80 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, παρατηρήθηκαν κάποιες μεταβολές στη θερμοκρασία και η Γ' ΥΠΕ δεν προχωρεί στους εμβολιασμούς, μέχρι να πιστοποιηθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκετοί πολίτες προσήλθαν χθες  το πρωί για να εμβολιαστούν στο συγκεκριμένο εμβολιαστικό κέντρο.

«Κανένας πολίτης δεν πρόκειται να χάσει το ραντεβού του», ανέφερε o διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και εκτίμησε ότι  αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί.

Πάντως Θεσσαλονίκη δεν είχε σε καμία περίπτωση τα έντονα φαινόμενα που είχε η Αθήνα.
http://www.press-gr.com/2021/02/blog-post_530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .