Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Μπουρδούμης: Η υπόθεση Λιγνάδη πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση

Βρωμάει ο τόπος, διασύρεται η Ελλάδα, κλονίζονται κυβέρνηση και ΝΔ

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει λόγο για βέβαια παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και εκτιμά πως πιθανόν να πέσει και η κυβέρνηση εξαιτίας της υπόθεσης Λιγνάδη.

«Η παραίτηση της Μενδώνη είναι σχεδόν βέβαιη. Η υπόθεση Λιγνάδη όμως είναι τόσο μεγάλη και υπάρχουν τόσοι πολλοί εμπλεκόμενοι που είναι πιθανόν να ρίξει την κυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή: www.e-daily.gr

Ανακοίνωση-κόλαφος του ΣΕΗ: Μενδώνη και Μητσοτάκης έκαναν τα πάντα για να αποπροσανατολίσουν

21 Φεβρουαρίου 2021
“Για όσα είδαμε και ακούσαμε χθες” τιτλοφορείται η ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σχετικά με την συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.
Στην ανακοίνωσή τους οι ηθοποιοί κάνουν λόγο για “εκκωφαντική σιωπή” τριών εβδομάδων από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας σε σχέση με τις καταγγελίες που έρχονται στη δημοσιότητα, διάστημα κατά το οποίο, όπως αναφέρουν, “η αρμόδια Υπουργός και ο Πρωθυπουργός κώφευαν, κρύβονταν και έκαναν υπογείως τα πάντα για να αποπροσανατολίσουν”.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.news247.gr

http://www.matrix24.gr/2021/02/vromai-o-topos-diasirete-i-ellada-klonizonte-kivernisi-ke-nd/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .