Η Σία Αναγνωστοπούλου αποκαλύπτει ότι είχε ενημερώσει τον Γιατρωμανωλάκη!

Η Σία Αναγνωστοπούλου αποκαλύπτει ότι είχε ενημερώσει τον Γιατρωμανωλάκη!    

Στόχος της να μην γίνει μικροκομματική υπόθεση κάτι που αφορά το Εθνικό Θέατρο. «Λέγονται πολλά» φέρεται να απάντησε ο υφυπουργός Πολιτισμού για τις καταγγελίες κατά Λιγνάδη!

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου όταν ξέσπασε η υπόθεση Λιγνάδη είχε επικοινωνήσει με τον υφυπουργό Πολιτισμού Νικόλαο Γιατρωμανωλάκη και τον ενημέρωσε για τις καταγγελίες που είχαν γίνει και στην ίδια.

Μιλώντας στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου», στο «Κόντρα», με τον Γιώργο Σιαδήμα και τον Βασίλη Σκουρή, η Σία Αναγνωστοπούλου είπε πως θεώρησε χρέος της να ενημερώσει την πολική ηγεσία προκειμένου να μην γίνει μικροκομματική υπόθεση κάτι που αφορά το Εθνικό Θέατρο. 

Η Σία Αναγνωστοπούλου χαρακτήρισε την υπουργό πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη «τοξική για τον πολιτισμό», επισημαίνοντας ότι πρέπει να παραιτηθεί. Σε διαφορετική περίπτωση ο πρωθυπουργός πρέπει να την αποπέμψει, διαφορετικά αναλαμβάνει όλη την ευθύνη.

Τ. Τε.

https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/parapolitika/item/81226-sia-anagnostopoulou-i-k-mendoni-erikse-tin-efthyni-ston-prothypourgo-prepei-na-tin-paraitisei