Τετάρτη, Φεβρουαρίου 17

Αφγανοί λ@θρομετανάστες χλευάζουν τους φορολογούμενους: Πληρώστε εσείς, να γλεντάμε εμείς!

c1832ab37ab254a70c3fc0a6dded5ad3

Απίστευτο θράσος: Αφγανή παροτρύνει τους Σουηδούς εργαζόμενους να εργαστούν περισσότερο έτσι ώστε να μπορεί η ίδια να πληρώνεται και να αντιμετωπίζεται με περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή!


Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μια Αφγανή δημοσίευσε ένα βίντεο που έγινε viral μεταξύ της αφγανικής διασποράς στη Σουηδία και στο εξωτερικό γενικότερα. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, η γυναίκα λέει ότι ενώ οι άνθρωποι αγωνίζονται να πληρώσουν φόρους στη χώρα,

αυτή και οι φίλοι της δεν χρειάζεται να εργαστούν, αλλά αντίθετα ζουν με κοινωνικές παροχές και διασκεδάζουν εν τω μεταξύ. Η γυναίκα αποκαλύπτει περιφρονητικά ότι κατάφερε να εξοικονομήσει πολλά από τις επιχορηγήσεις και σύντομα θα αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων TikTok,έγινε ανάρπαστο.

Η μετάφραση δείχνει ότι η γυναίκα είναι περήφανη για τον τρόπο ζωής της με κοινωνικά οφέλη για να χρηματοδοτήσει τα προς το ζην. Επιπλέον, η γυναίκα αναρωτιέται γιατί περισσότεροι άνθρωποι δεν επιλέγουν να ζήσουν με αυτές παροχές. Η ίδια κατάφερε σύντομα να εξοικονομήσει χρήματα τόσο για την άδεια οδήγησης όσο και για ένα αυτοκίνητο μέσω των επιχορηγήσεων.

“Θα πω μόνο ένα πράγμα, υπάρχουν πολλοί που έχουν σχολιάσει “παίρνετε κοινωνικά χρήματα”. Σε όλους σας λέω: Μπορούμε και το κάνουμε και έχει τόσο καλή γεύση και αισθανόμαστε τόσο καλά. Εάν μπορείτε επίσης εσείς, γιατί να μην το κάνετε;” λέει.

Η γυναίκα παροτρύνει επίσης τους έντιμους εργαζόμενους να εργαστούν περισσότερο – έτσι ώστε να μπορεί να πληρώνεται και να αντιμετωπίζεται με περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή:

“Πληρώνουν επίσης το ενοίκιο για το διαμέρισμά μου και κατάφερα να εξοικονομήσω πολλά από τις εισφορές, απλώς ξέρετε, σύντομα μπορώ να αγοράσω και ένα νέο αυτοκίνητο Θα λάβω ακόμη και άδεια οδήγησης σύντομα. Πρώτα φυσικά μια άδεια οδήγησης, έπειτα ένα αυτοκίνητο, όλα με τα φορολογικά σας χρήματα που θα είναι η εισφορά κοινωνικής ασφάλισης. Συνεπώς, δουλέψτε, πληρώστε φόρους, διαφορετικά δεν θα πληρώνομαι!”
FACEBOOK TWEETER GOOGLE+ PINTEREST
ΕΠΟΜΕΝΗ »

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .