ΚΟΥΦΑΛΕΣ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! Η ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ… «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ!

ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΟΥΛΗ;;;

Ήταν αναμενόμενο, κι έγινε πράξη! Όχι επί των «κατσαπλιάδων» του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επί των «εθνικοφρόνων» (πουστοφρόνων!) της Νουδούλας!

Η «Επιτροπή Ασύλου» (δηλαδή, η χούντα Μητσοτάκη!), λοιπόν, αναγνώρισε ως «πρόσφυγα» τον Τζαβέντ Ασλάμ.

Θυμίζουμε, ότι ο λεγάμενος είχε κατηγορηθεί για διακίνηση μεταναστών από την πακιστανική δικαιοσύνη και είχε εκδοθεί εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol!

Παρεμπιπτόντως, οι… «σκληροί» (ήταν σκληροί και τους έλεγαν… Βιτάμ) της Νουδούλας, διέδιδαν στο… «εθνικόφρον» κοινό τους πως ο Ασλάμ θα απελαθεί από την Ελλάδα, ως επίδειξη πυγμής της κυβέρνησης στους… λάθρο. Ας ρουφήξουνε τώρα τ’ αυγό τους, οι «σκληροί» – που… μαλακώνουν πολύ όταν τους στήνουν στα… τέσσερα οι επιβήτορές τους!  

(ΥΓ) 1: «Υπενθυμίζεται ότι έχει καταθέσεις ως μάρτυρας στη δίκη της Χρυσής Αυγής», υπενθύμισε σε δημοσίευμά του ο… ανθός της «εθνικοφροσύνης» protothema.gr. Το οποίο δημοσίευμά του… αγνοείται εδώ και μισή ώρα, λόγω ποταμών ύβρεων στον Μητσοτάκη και τους… «σκληρούς» από εξαπατημένους ψηφοφόρους της Νουδού.

(ΥΓ) 2: Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν οι εξαπατημένοι; Εν τέλει, ας… πρόσεχαν, γιατί «μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»!

 https://ethnikismos.net/2021/02/09/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%cf%83-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%86%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%83-%ce%b7-%cf%87%ce%bf%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b7%cf%84-2/