Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Οι δηλώσεις του Τάσου Χαλκιά λίγο πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Χαλκιάς, ο όποιος πρόκειται να ξεκινήσει στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Τάσος Χαλκιάς, ο όποιος πρόκειται να ξεκινήσει στην σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μίλησε για τον ρόλο του.

«Πρώτο γύρισμα σήμερα και ήταν να ξεκινήσουμε από χθες αλλά λόγω της κακοκαιρίας αναβλήθηκε μία μέρα. Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα τα γυρίσματα και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είμαι ο τηλεοπτικός Μένιος ο αδερφός που έρχεται στα πατρικά του εδάφη, χωριανός από τον πλάτανο και με την ευκαιρία τώρα που ο αδερφός του έχει μπει σε κάποιο θέμα προβληματικό πηγαίνει για να βοηθήσει. Δεν ξέρω για πόσα επεισόδια θα είμαι, ξέρω ότι θα είμαι στην σειρά από εδώ και πέρα», είπε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, δεν θέλησε να πάρει θέση στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/i-dilosis-tou-tasou-xalkia-ligo-prin-ksekinisi-ta-girismata-gia-to-xereta-mou-ton-platano/

govastileto.gr