Σάββατο, Φεβρουαρίου 27

Μελέτης Ηλίας: Έχω βιώσει ανάρμοστη συμπεριφορά από σκηνοθέτη

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε τη δική του εμπειρία

Μελέτης Ηλίας: Έχω βιώσει ανάρμοστη συμπεριφορά από σκηνοθέτη

Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δική του εμπειρία όταν ήρθε αντιμέτωπος με ανάρμοστη συμπεριφορά από σκηνοθέτη.

«Είμαι ο Στέλιος Αντωνόπουλος στα “Καλύτερά μας χρόνια”, ένας 45άρης της δεκαετίας του ’70. Είναι πολύ πιθανό η σειρά να πάει και δεύτερη σεζόν. Περιμένουμε ένα επίσημο οκ, αλλά συζητιέται ήδη ότι θα πάμε και δεύτερη χρονιά. Στο δρόμο με φωνάζουν ακόμα Σάββα από το ρόλο μου στο Σόι και το δέχομαι με μεγάλη χαρά. Πολλοί νομίζουν ότι το όνομά μου είναι Ηλίας και μου στέλνουν ευχές κάθε χρόνο την ημέρα του Προφήτη Ηλία. Η πλάκα είναι ότι στις 12 Φλεβάρη είναι του Αγίου

Μελετίου, εγώ δεν γιορτάζω ούτε του Αγίου Μελετίου. Γιορτάζω του Οσίου Μελετίου, την 1η Σεπτεμβρίου», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω βιώσει ανάρμοστη συμπεριφορά από σκηνοθέτη. Μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, ήμουν 22 ετών. Όταν είσαι ένα παιδί 22 ετών στην πρώτη σου επαγγελματική δουλειά, δεν έχεις την ευκολία να το καταπολεμήσεις αυτό. Ούτε να υπερασπίσεις το εαυτό σου ούτε να το αντικρούσεις. Ειδικά όταν αυτός για τον οποίο μιλάμε χαίρει εκτίμησης από όλο τον κλάδο και είναι ο καλύτερος όλων. Έσκυβα το κεφάλι και έλεγα κι ευχαριστώ που έχω δουλειά και που δέχομαι παρατηρήσεις από μια τέτοια αυθεντία. Όταν ένιωσα ότι αυτό ξεπέρασε ένα όριο, λόγω χαρακτήρα και λόγω timing, το μόνο μου όπλο ήταν να φύγω με ότι κόστος υπήρχε σε αυτή την κίνηση. Προτίμησα να μείνει άνεργος, υπάρχει πάντα ένα τίμημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .