Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

Ρένεση κατά της Μενδώνη για τον Λιγνάδη: «Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας και μη»


Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε κατά της Λίνας Μενδώνη για τον διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στο Εθνικό Θέατρο ως καλλιτεχνικό διευθυντή.

«Μηπως θα ηθελε τωρα η κυρια Μενδωνη κ ο Πρωθυπουργος, να μας μιλησουν για αυτό το «δημοσιο συμφέρον» που μαλλον το χουν μπερδεψει με το ΔΙΚΟ τους συμφερον , αυτο της αλληλοκαλυψης της διαφθορας-διαστροφης κ να μας πει κ καποιος ως ποτε θα μας παιζουν

μακαβριο θεατρο ολοι αυτοι σε παρασταση που ΔΕΝ κοψαμε εισιτήριο;;; Για τα θεσμικά προσωπα κυριοι αρμοδιοι, θα λογοδοτήσετε θελοντας κ μη, ποσο μαλλον οταν αλλαξατε οι ιδιοι τις συνθηκες ανατρεποντας νομους για να τα «εγκαταστήσετε» κ να τα ξεπλύνετε στην συλλογικη συνείδηση.

 

Ηρθε η ωρα να σταματησει το κουτσομπολιο κ τα αρμοδια μεσα να παρουν τις ευθυνες τους. Αυτες τις ευθυνες για το πραγματικο «δημοσιο συμφερον» κ να σταματησουν να αλληθωρίζουν απ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιουνται σαν πετσετακια. Σωστή η Ζετα Δουκα @zetadouka στην επιστολη της.

 

Συμφωνω κ προσθετω: Γιατι τοση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενω υπαρχουν σαφης καταγγελιες; Γιατι δεν μιλάτε για το «δημοσιο συμφερον» που επικαλεστήκατε τοτε;
Για να βλεπουν τα θυματα τους δυναστες τους, εκτος απ τους εφιάλτες τους, κ στις θεσμικες καρεκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνειδηση σας , δεν θελω να μαθω. Ουτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ηθελα να ειμαι».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .