Δευτέρα, Φεβρουαρίου 15

ΦΡΙΚΗ στην Γερμανία! ΚΑΛΟΓΡΙΕΣ «ενοικίαζαν» ορφανά αγόρια για σεξουαλικά «όργια»...



Ανατριχίλα προκαλεί νέα έκθεση που αποκαλύπτει πως μικρά αγόρια έπεφταν θύματα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, με την αιγίδα καλογριών της Αρχιεπισκοπής της Κολωνίας.

Μια απόρρητη έκθεση αποκαλύπτει φρικτές πράξεις βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης νέων αγοριών, τις οποίες διευκόλυναν καλόγριες της Αρχιεπισκοπής της Κολωνίας, στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την «Daily Beast», τα ευρήματα της έρευνας, που ολοκληρώθηκαν τον περασμένο μήνα έπειτα από αγωγή των θυμάτων εναντίον της Αρχιεπισκοπής, δεν έχουν δει επίσημα το φως της δημοσιότητας, όμως το περιεχόμενο της έκθεσης φέρεται πως έχει διαρρεύσει σε αρκετά μέσα ενημέρωσης.

Οι 560 σελίδες της έκθεσης περιγράφουν πώς οι μοναχές που διοικούσαν μοναστήρι στο Σπάγιερ της Γερμανίας μεταξύ του 1960 και του 1970 «ενοικίασαν» ορφανά αγόρια σε επιχειρηματίες και κληρικούς, που τα κακοποίησαν για εβδομάδες πριν τα «επιστρέψουν».

Μάλιστα, μερικά από τα ορφανά αναγκάστηκαν να συμμετάσχουν σε «όργια και σεξ με συμμετοχή πολλών ατόμων» πριν επιστρέψουν στο μοναστήρι όπου οι καλόγριες τους επέπλητταν επειδή είχαν τσαλακωμένα ρούχα ή καλυμμένα με σπέρμα.

Η έκθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι 175 παιδιά, τα περισσότερα από τα οποία ήταν αγόρια ηλικίας 8 έως 14 ετών, κακοποιήθηκαν για δύο δεκαετίες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, μερικά από τα παιδιά δεν μπορούσαν επίτηδες να υιοθετηθούν ή να μεταφερθούν σε ανάδοχο σπίτι, ώστε οι καλόγριες να συνεχίσουν να τα «ρίχνουν στη δουλειά», σύμφωνα με ισχυρισμούς.

Η Αρχιεπισκοπή αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει την έκθεση, απαιτώντας από δημοσιογράφους που είδαν τα έγγραφα να υπογράψουν ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Ωστόσο, ο επίσκοπος Καρλ-Χάιντς Βάισμαν, ο οποίος ηγείται της Αρχιεπισκοπής, είπε στα ΜΜΕ ότι η έκθεση ήταν «άθλια», και δεν έπρεπε να δημοσιευτεί, ενώ ο ίδιος ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως πολύ.

 http://www.press-gr.com/2021/02/blog-post_15.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .