Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η Μενδώνη είναι επικίνδυνος άνθρωπος

Τι έγραψε στο facebook ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη.

Θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο στα πολιτικά κόμματα, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η συνέντευξη τύπου της Λίνας Μενδώνη. Η υπουργός πολιτισμού αποφάσισε να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, να τον χαρακτηρίσει επικίνδυνο και να πει ότι η ίδια και ο πρωθυπουργός δνε ήξεραν. 

Μάλιστα είπε ότι «Από την στιγμή που ξεκίνησαν οι φήμες τον πιέσαμε πολύ να μας πει την αλήθεια. Μας εξαπάτησε, με εξαπάτησε. Με υποκριτική τέχνη προσπάθησε να μας πείσει ότι δεν έχει σχέση με αυτά. Ότι οι φήμες δεν αφορούν αυτόν. Και ενώ οι φήμες πολλαπλασιάζονταν για την ανάρμοστη δράση του αυτός εξακολουθούσε να επιμένει. Όταν παραιτήθηκε, ήταν μετά την συνέντευξη του Ν.Σ».

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη τύπου έγραψε στο facebook: «Η Μενδωνη ειναι ενας επικινδυνος ανθρωπος και χωρις υποκριτικη τεχνη! Παραιτησου τωρα!!!! #nomoremendoni»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .