Διαβάστε τις ΨΕΥΤΙΕΣ του Κυριάκου Μητσοτάκη που δημοσιεύθηκαν στην ΕΠΙΣΗΜΗ ιστοσελίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας στα…ΑΓΓΛΙΚΑ.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:Είχαμε πολύ λίγους αντι-εμβολιαστές, πολύ λίγους αντι-μασκαριστές. Παρόλο που η μάσκα τώρα δεν είναι υποχρεωτική, όλοι τις φοράνε.
Τα λέει στους Ξένους για να υποβιβάσει τους Έλληνες οτι ειναι ΖΩΑ που απο μονοι τους φοράνε μάσκα..Ξέχασε να τους γράψει οτι ΑΠΕΙΛΕΙ με ΠΡΟΣΤΙΜΟ 300 ευρω που κάποια στιγμή το ανέβασε στα 500 και το κατέβασε μετα την κατακραυγή που δέχθηκε…
Ο ΑΡΧΙΜΑΣΚΑΡΑΣ λεει οτι του κατέβει….Νομίζει οτι οι Έλληνες ειναι ΖΩΑ στη Φάρμα του!!!
Δουλεύει τους πολίτες με την ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑ…και τώρα προκαλεί ολους τους πολίτες που τους φόρεσε με το ΖΟΡΙ το ΠΑΝΙ..τη Μουσαριόλα!!!
Στις 22/01/21 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει οτι δεν υπάρχει Επιστημονικός λόγος -Ιατρικός Λόγος για οσους είναι υγιείς να φοράνε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους!!
Βέβαια τα ιδια μας ελεγαν και οι Κυβερνητικοί Λοιμωξιολόγοι του Μητσοτάκη..αλλα οταν έπεσαν τα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ με το χρήμα απο τις Φαρμακευτικές αλλαξαν “επιστημονική” αποψη!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .