Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Επίθεση του συστήματος Σαμαρά σε Μητσοτάκη: «Τον γκρεμό τον βλέπει ο Πρωθυπουργός;»

 «Το θέμα είναι πότε θα γκρεμοτσακιστούμε. Εν μέσω lockdown; Εκτός lockdown; Tο φθινόπωρο; Tα Χριστούγεννα; Tο ’22;»

Η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr εξαπολύει νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας «ανεξήγητη» την πρωθυπουργική αισιοδοξία σε χθεσινό άρθρο της.

Προφανώς, όπως σημειώνει, «οι… άριστοι ανίκανοι που τον συμβουλεύουν ξέχασαν να του πουν ότι μετά το τούνελ έχει γκρεμό. Αλλά θα μας πείτε, εδώ δεν έπραξαν τα στοιχειώδη για να μη γελοιοποιηθεί στην Ικαρία, θα τον ενημέρωναν για αυτό το πιο σύνθετο ζήτημα; Ίσως δε να δόθηκε και εντολή στην ΕΡΤ ‘δεν παίζουμε τίποτα για γκρεμό μετά το τούνελ’ για να μην επηρεαστεί η νιρβάνα που θέλει να εμφυσήσει ο πρωθυπουργός στον λαό».


Σε κάθε περίπτωση, αναφέρει η ιστοσελίδα του συστήματος Σαμαρά, «ο γκρεμός είναι εκεί και περιμένει. Μάταιες, λοιπόν, οι όποιες προσπάθειες των πρωθυπουργικών συμβουλατόρων να τον εξαφανίσουν. Το θέμα είναι πότε θα γκρεμοτσακιστούμε. Εν μέσω lockdown; Εκτός lockdown; Tο φθινόπωρο; Tα Χριστούγεννα; Tο ’22;».


Τελικά, αναρωτιέται ο αρθρογράφος, «εκλογές θα κάνετε; Kι αν όχι, γιατί μας βομβαρδίζετε καθημερινά με βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις; Πληροφορούμαστε, εντούτοις, ότι η διαφορά σας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μόλις στις έξι μονάδες. Άρα, αν ισχύει η πληροφορία, οι fake μετρήσεις γίνονται για δύο λόγους. Αφενός για να επικρατεί ηττοπάθεια στον αντίπαλο κι αφετέρου για να τρομοκρατείτε τους δημόσιους λειτουργούς με τη δήθεν ισχύ σας για να μην αντιδρούν μπροστά σε αυτά που τους αναγκάζετε να υπογράφουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .