Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Πιστεύετε ότι υπάρχουν αιώνιοι εραστές;;

 

Δίδυμες φλόγες, οι αιώνιοι εραστές


Δίδυμες φλόγες, οι αιώνιοι εραστές

Δίδυμες φλόγες, οι αιώνιοι εραστές

Αν πιστεύετε ότι υπάρχουν αιώνιοι εραστές, αγάπες ζωής και ότι η δύναμη του συναισθήματος αλλάζει τον κόσμο και τη συνειδητότητά μας, τότε πιθανώς πιστεύετε στην ύπαρξη της δίδυμης φλόγας. Οι δίδυμες φλόγες δεν είναι παρά η μεγάλη αγάπη που ανάβει σαν σπίθα στην καρδιά μας, για να γίνει δημιουργική φλόγα και να αποτεφρώσει το εγώ, οδηγώντας μας στην ένωση. Στην ένωση με μία άλλη ψυχή για να βρούμε τη δική μας και στο τέλος να ενωθούμε με το όλο.

Η μεγαλύτερη δύναμη του ανθρώπου είναι το συναίσθημα. Αυτό μας κινεί ή μας κινητοποιεί σε ό,τι και αν κάνουμε, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο.

Για τις δίδυμες φλόγες οι κοσμικές δυνάμεις συνωμοτούν, για να μας δείξουν ότι αυτή η αγάπη έρχεται από ψηλά και είναι γραμμένη στα αστέρια.

Οι ενδείξεις

  1. Υπάρχει μαγνητική έλξη. Νιώθετε ότι αυτό το άτομο σας ελκύει σχεδόν από την πρώτη στιγμή που συναντιέστε. Αλλά και μαγνητική απώθηση όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Είναι οι δύο πόλοι δύο μαγνητών, εξαρτάται προς τα πού θα τους στρέψετε.
  2. Οικειότητα. Νιώθετε «σαν στο σπίτι σας». Είναι σαν να γνωρίζεστε χρόνια, ακόμη και στην αρχή της γνωριμίας σας. Μαζί τους νιώθετε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας.
  3. «Κουμπώνετε» αμέσως μαζί τους. Η σχέση σας προχωράει γρήγορα και νιώθετε αμέσως ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Σύντομα, κάνετε όνειρα για το μέλλον.
  4. Γνωρίζεστε από πάντα. Είστε μαζί από τα παιδικά, εφηβικά, νεανικά σας χρόνια. Η πρώτη αγάπη και παντοτινή. Ή ακόμη από πιο παλιά. Έχετε την αίσθηση ή τη διαίσθηση ότι συνυπήρξατε σε προηγούμενες ζωές.
  5. Έχετε διαφορετική εθνικότητα, κουλτούρα, θρησκεία, κοινωνικό ή πολιτικό υπόβαθρο. Μένετε σε άλλη χώρα, υπάρχει κάποιο εμπόδιο ανάμεσά σας.
  6. Παρά τις διαφορές, υπάρχει η αίσθηση ότι είναι το πεπρωμένο σας να είστε μαζί, διότι έχετε και εκπληκτικές ομοιότητες.
  7. Το σύμπαν σας δείχνει με «παράξενους» συγχρονισμούς, ότι κάτι εδώ δεν είναι τυχαίο. Οι αριθμοί 8-8, 11-11, 3-3, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις δίδυμες φλόγες. Υπάρχουν διάφορες συμπτώσεις σε ημερομηνίες, γενέθλια ή γεγονότα που σας κάνουν να αναρωτιέστε.
  8. Συμπληρώνετε ο ένας τον άλλον. Νιώθετε ότι είστε το γιν και το γιανγκ στις ενέργειές σας. Ό,τι λείπει στον έναν, το έχει ο άλλος.
  9. Είστε κάτι παραπάνω από ένα απλό ζευγάρι. Είστε φίλοι, δάσκαλοι, θεραπευτές, μέντορες, βοηθοί. Ανοίγετε ο ένας στον άλλον το μονοπάτι του σκοπού της ζωής σας. Αυτή είναι μία ψυχική και βαθιά πνευματική σχέση, βαθύτερη και μεταμορφωτική.
  10. Σας ξυπνούν βαθιά συναισθήματα και μπορεί να αντιδράτε υπερβολικά μαζί τους. Σας φέρνουν αντιμέτωπους με τραύματα και συμπεριφορές που πρέπει να θεραπεύσετε.
  11. Αισθάνεστε τι νιώθουν, ακόμα και όταν είναι μακριά σας. Έχετε μεγάλη ψυχική ευαισθησία στο να αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τους συμβαίνει. Μπορεί να επικοινωνείτε τηλεπαθητικά.
  12. Ο ένας από τους δύο είναι «spiritual» και έχει πιο πολλές πνευματικές αναζητήσεις, αλλά και σχετικά δώρα από τον άλλον. Στην πραγματικότητα, σαν δίδυμες φλόγες, έχουν τις ίδιες προδιαγραφές, αλλά ο πιο υλιστής της παρέας το αρνείται, με αποτέλεσμα να δημιουργεί «μπλοκαρίσματα» έτσι, στον εαυτό και τη δύναμη του.
  13. Λειτουργείτε σαν καθρέφτης, δείχνοντας στο άλλο σας μισό όλη τη μαγεία, αλλά και τα ελαττώματα σας. Οι σχέσεις πάντα καθρεφτίζουν τη συμπεριφορά μας, αλλά και τις σκοτεινές μας πλευρές. Όταν κάποιος δυσκολεύεται να κοιτάξει μέσα του, προβάλλει τις ελλείψεις του στον άλλον. Η δίδυμη φλόγα μας είναι η ίδια μας η ψυχή. Είναι σημαντικό να αγαπάμε σωστά τον εαυτό μας και τους άλλους και να είμαστε αληθινοί στις σχέσεις μας, αλλιώς ένα κομμάτι μας θα απορρίπτει διαρκώς αυτό που βλέπει στον θαυμαστό αυτό καθρέφτη. Ο στόχος σε αυτό το ταξίδι είναι η αυτογνωσία και να ανεβάσουμε τη συνειδητότητά μας.
  14. Οι φλόγες είναι πολύ ανεκτικές μεταξύ τους. Δεν υπάρχουν ζήλιες ή καβγάδες καθώς υπερισχύουν τα θετικά συναισθήματα, η χαρά και η ηρεμία που νιώθουν ο ένας στην παρουσία του άλλου. Σε αυτές τις σχέσεις υπάρχουν φτωχά όρια, διότι υπάρχει μεγάλη αγάπη, κατανόηση και προστατευτικότητα. Η δύναμη και η τύχη τους ανθίζει και πολλαπλασιάζεται μαζί με την αγάπη τους.
  15. Έρχονται και φεύγουν από τη ζωή σας, επαναλαμβανόμενα. Ένας από τους δύο έχει συνήθως τάσεις φυγής ή σαμποτάρει τη σχέση. Συνήθως το κάνει εκείνος που φοβάται περισσότερο το θάνατο ή να αποκαλύψει πλήρως τα συναισθήματά του. Λέγεται ότι η μεγάλη αγάπη ενεργοποιεί μέσα τους τη μνήμη της θεϊκής αγάπης από την άλλη διάσταση και αυτό τρομάζει την υλική τους υπόσταση. Ή απλά δεν θέλουν να δεσμευτούν. Όπως και να είναι, δεν ωφελεί να κυνηγάς τον φυγά. Έχει τα θέματα του να λύσει…
  16. Κοιτώντας πίσω βλέπετε ότι κάθε φορά που χωρίζετε υπήρξαν τεράστιες αλλαγές στη ζωή σας, οδυνηρές, αλλά και με τεράστια βήματα προόδου. Όταν είσαι μακριά από τη δίδυμη φλόγα σου, είναι σαν να ακρωτηριάζεται η ψυχή σου. Για αυτό λέγεται ότι το ταξίδι τους είναι από τα πιο δύσκολα. Τα μαθήματα είναι σκληρά και χρειάζονται πολλές ζωές για να ολοκληρωθούν.

Αυτά τα δυναμικά ζευγάρια είναι κρυμμένα σε κοινή θέα. Δεν μπορείς να σκεφτείς τον ένα χωρίς να σου έρθει στο μυαλό και ο άλλος. Συχνά ο βίος τους είναι δημόσιος, επειδή είναι εδώ για να ανεβάσουν τη συλλογική συνείδηση και να προσφέρουν το έργο τους. Πέρα από τα προσωπικά τους μαθήματα, ο στόχος είναι να λειτουργήσουν σαν οδηγοί για τη σύνδεση με την ανώτερη αγάπη. Αυτό το κάνουν με τη δύναμη, την αφθονία και τη δημιουργικότητα που εκπέμπουν όταν είναι μαζί, αλλά και ως παράδειγμα για όλα εκείνα που μπορούν να καταστρέψουν έναν παράδεισο. Όταν ο εγωισμός, η ματαιοδοξία, η απληστία μπαίνουν στην εξίσωση, λειτουργούν σαν το διάβολο που τρύπωσε στον παράδεισο και οδηγεί στην εξορία, στερώντας αυτό το θεϊκό δώρο που ήταν ο ένας για τον άλλον.

Η νέα εποχή του Υδροχόου ενεργοποιεί πολλές δίδυμες φλόγες. Οι θεραπευτικές τους ιδιότητες, οι γνώσεις που μεταδίδουν, η τέχνη που ανυψώνουν, η διαπαιδαγώγηση παιδιών, η προστασία της φύσης και του περιβάλλοντος, είναι μερικές από τις αποστολές τους για να κάνουν αυτό τον κόσμο καλύτερο και πιο συνειδητοποιημένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .