Σάββατο, Φεβρουαρίου 13

Ξέσπασε ο Κοκκινόπουλος: «Φτάνει με τους «εμένα δεν μου συνέβη».

0282_PANOS_KOKINOPOYLOS_422015

Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, αναφέρθηκε στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες και κυρίως σε όσους σπεύδουν να υποστηρίξουν πως για εκείνους ο χώρος της τέχνης είναι αγγελικά πλασμένος.

«Φτάνει πια με τους “εμένα δεν μου συνέβη”. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Δεν δίνουμε δεκάρα γι΄αυτό που ΔΕΝ σας συνέβη. Μας ενδιαφέρει μονάχα αυτό που συνέβη σε κάποιους άλλους» γράφει στην ανάρτησή του ο Πάνος Κοκκινόπουλος και προσθέτει:

«Δεν είστε μωρά. Ο κόσμος δεν γυρνάει γύρω σας. Βγείτε επιτέλους από το στοματικό στάδιο και περάστε στο οιδιπόδειο. Έχετε ακούσει την ενσυναίσθηση; Όταν μπορέσεις να δεις, να καταλάβεις και να αισθανθείς το βλέμμα του άλλου ίσως μπορέσεις να αισθανθείς καλύτερα τη ζωή. Και ίσως , λέω ίσως, κάποια στιγμή να αισθανθείς κι αυτό που κάποιοι λένε τέχνη».

https://patkiout.gr/showbiz/xespase-o-panos-kokkinopoylos-quot-ftanei-me-toys-quot-emena-den-moy-synevi-quot-kaneis-den-endiaferetai-gia-esas-quot-eikona/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .