Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Ο Τσίπρας διέσυρε και ταπείνωσε τον Μητσοτάκη θυμίζοντας το άθλιο και βρομερό παρελθόν του - Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσίπρας και Μητσοτάκης

Τσίπρας και Μητσοτάκης

Την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τις σοβαρές πολιτικές ευθύνες της συγκάλυψης του σκανδάλου Λινγάδη – Μενδώνη με πρόσχημα την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου, προκάλεσε την έκρηξη του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπενθύμισε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ως αρχηγός της αξιωματικής

αντιπολίτευσης είχε μετατραπεί σε μόνιμο αναμεταδότη εντός της Βουλής των τρολ του διαδικτύου λέγοντας ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε τη Μακεδονία με τις συντάξεις και προσπαθώντας να διασύρει ηθικά τον νεκρό πατέρα του Αλέξη Τσίπρα ως συνεργάτη της χούντας.

Δείτε το βίντεο την αναπαραγωγή των ισχυρισμών των τρολ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .