Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Να σας θυμίσω και αυτό εδώ. Τα "Παλλόμενα Πέη", ή τις "Ιπτάμενες Κουκούνες"

 Επειδή υπάρχουν και ορισμένοι με μνήμη χρυσόψαρου, να σας θυμίσω και αυτό εδώ. Τα "Παλλόμενα Πέη", ή τις "Ιπτάμενες Κουκούνες", που κάποιοι το 2016 (ποιοι άραγε;) θεώρησαν ότι έπρεπε να εισάγουμε τη "βαριά κουλτούρα-κατούρα" της υψηλής θεατρικής τέχνης του ψυχανώμαλου Φαμπρ, προκειμένου να μπολιαστεί με πολιτισμό η δήθεν "υπανάπτυκτη" Ελλάδα!

Και πήγαν τα "Παλλόμενα Πέη" ακόμα και στην Επίδαυρο, έτσι ώστε να κοκκινίσουν από ντροπή ακόμα και οι αρχαίοι, οι οποίοι ποτέ δεν διανοήθηκαν να παρουσιάσουν τέτοια αίσχη στους θεατές τους.

Και πριν σπεύσετε κάποιοι να με χαρακτηρίσετε συντηρητικό (αυτή τη ταμπέλα κολλάνε σε όσους δεν είναι ξετσίπωτοι), να σας πληροφορήσω, ότι ο Φλαμανδός καλλιτέχνης Γιαν Φαμπρ κατηγορήθηκε ήδη για σεξουαλικές ταπεινώσεις και σεξουαλικό εκφοβισμό των μελών του θιάσου του.

Αυτόν τον τύπο τον είχαν διορίσει στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών!! Γιατί πέφτετε λοιπόν από τα σύννεφα για τα σημερινά μας χάλια; Οι Έλληνες σάτυροι-σκηνοθέτες είναι μπροστά του γατάκια! Όμως, υπάρχει κανείς που να ντρέπεται στο καλλιτεχνικό καρακατσουλιό μας;; Πολύ αμφιβάλλω!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .