ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ! Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ… ΞΕΧΝΟΥΝ! Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ

tarantilis

Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται ότι έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην κυβέρνηση, καθώς εκτός του ότι ακόμα δεν έχουν πάρει για όσα έχουν ειπωθεί για εκείνον, αλλά και το “μπάχαλο” με την παραίτηση που δεν ζητήθηκε, αλλά τελικά δόθηκε, πλέον δεν λένε ούτε το όνομά του!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών δεν κατάφερε να ψελλίσει το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αρχικά απάντησε αναφορικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη λέγοντας πως “ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση στάθηκαν εξ αρχής δίπλα σε όλα τα πρόσωπα τα οποία κατήγγειλαν κακοποιήσεις διαμορφώνοντας κουλτούρα ώστε καθεμιά και καθένας να σπάσει τη σιωπή του και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη”.

Αναφορικά με την παραίτηση του Λιγνάδη, χάνοντας τα λόγια του είπε πως “Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους και η κυβέρνηση αποδέχτηκε την παραίτησή του”

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%cf%8d%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%8c%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%9f-%ce%9b%ce%b9%ce%b3%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%cf%84/