Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Ενόχληση από την χθεσινή στάση Μητσοτάκη και την πλήρη προστασία σε Λιγνάδη---Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρεώσει τον διορισμό Λιγνάδη στην Λίνα Μενδώνη, μάλιστα εν απουσία της, προβλημάτισε τους γαλάζιους βουλευτές. Που φυσικά γνωρίζουν ότι η επιλογή Λιγνάδη είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Γκρίνια στην κοινοβουλευτική ομάδα, οργή στην βάση

Καθόλου καλή δεν ήταν η χθεσινή μέρα για την γαλάζια παράταξη. Η στάση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε ενόχληση στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οργή στην βάση του κόμματος.
Μία βάση που παραμένει συντηρητική στην μεγάλη της πλειοψηφία.
Η ενέργεια λοιπόν του πρωθυπουργού να «υπερασπίσει» τον Δημήτρη Λιγνάδη στο βήμα της ολομέλειας, χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την απόφαση της υπουργού πολιτισμού Λίνας Μενδώνη να του απευθύνει βαρύτατους χαρακτηρισμούς,

όχι μόνο δεν βρήκε σύμφωνους τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τους εξόργισε.

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη όμως να χρεώσει τον διορισμό Λιγνάδη στην Λίνα Μενδώνη, μάλιστα εν απουσία της, προβλημάτισε τους γαλάζιους βουλευτές. Που φυσικά γνωρίζουν ότι η επιλογή Λιγνάδη είναι προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

  Δεν μπορούν λοιπόν να καταλάβουν γιατί ο πρωθυπουργός λέει τέτοια χοντροκομμένα ψέματα από το βήμα της ολομέλειας. Λογικό λοιπόν είναι να ανησυχούν για τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις που πιθανόν να προκύψουν από την υπόθεση Λιγνάδη.

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .