Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ – ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ – ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ “ΞΕΠΛΥΝΕΙ” ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – “ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΑΚΟΥΡΓΕ;”

Etkb_FPXMAIdAul

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, κατέβασε τον λογαριασμό του από το fb και “σβήνει” όλες τις κοινές φωτογραφίες του με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο Instagram!

“Ο,τι και όσα και να σβήνεις Κωνσταντίνε, τα “ίχνη” μένουν. Και είναι πολλοί που ξέρουν πόσα ξέρεις, σε πόσα “ανίερα μυστικά” συμμετείχες και πόση βοήθεια του πρόσφερες πριν λίγα χρόνια όταν οργισμένος πατέρας τον μαχαίρωσε και εσύ τον πήγες στο νοσοκομείο.”

Δείτε εδώ την σχετική δημοσίευση στο fb.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο της τέχνης, τις τρομακτικές καταγγελίες για βασανισμούς, βιασμούς και παιδεραστία, θυμηθήκαμε αυτό το περιβόητο που είχε γράψει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Άκρως προφητικό. Αναρωτιόμαστε μόνο που έχει χαθεί ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που ο λαός έχει ανάγκη να ακούσει την άποψη του. Διότι εμείς δεν είμαστε στα παρασκήνια για να γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Αυτός όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει. Γιατί σιωπά;

 Ειδικά από την στιγμή που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, γνωρίζει πολύ καλά τον Δημήτρη Λιγνάδη, γιατί δεν βγαίνει να καταθέσει την γνώμη του; Να πει έστω μία κουβέντα;
B7FD46BD F3DC 4C41 B2A2 7877997275FA
Η ανάρτηση Μαρκουλάκη

147973213_2938390886448125_7652655859108648804_n

Το ρεπορτάζ που αποκάλυψε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Μια παλιότερη υπόθεση με πρωταγωνιστή το σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, που διαδραματίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια, ξαναβλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ  που έχει κάνει και τον γύρο του διαδικτύου, ένας άγνωστος με μαχαίρι εισβάλλει -τότε- στο σπίτι του ηθοποιού στην Κυψέλη. Ο καλλιτέχνης κάποια στιγμή τού γυρίζει την πλάτη και ο «εισβολέας» τού επιφέρει πολλά τραύματα στην πλάτη, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Ο Λιγνάδης καταφέρνει να συρθεί, να κατέβει στο δρόμο και να βρει καταφύγιο σε ένα καφενείο επί της οδού Ιθάκης.

Οι θαμώνες ειδοποιούν το ασθενοφόρο. Τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και στο πλευρό του είναι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ κάνουν έκκληση για αίμα σε συναδέλφους του ηθοποιούς. Μεταφέρεται στην Εντατική και χειρουργείται, ενώ για το επίμαχο επεισόδιο γίνονται ανακρίσεις, λαμβάνονται καταθέσεις και η υπόθεση μπαίνει τελικά στο αρχείο.

Μετά από όλες αυτές τις αποκαλύψεις καταλαβαίνουμε γιατί ο Μαρκουλάκης τρέχει να σβήσει κάθε σημάδι που τον συνδέει με τον Δ.Λιγνάδη

Το εξώφυλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου

exofillo3-2

 

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a3%ce%95-%ce%a0%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%9a%ce%9f-%ce%9f-%ce%9a%ce%a9%ce%9d%ce%a3%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%a4%ce%99%ce%9d%ce%9f%ce%a3-%ce%9c%ce%91%ce%a1%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9b%ce%91%ce%9a%ce%97%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .