Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Ατύχημα για την Παναγιωταρέα – Εκτός ΥΠΠΟ για πολύ καιρό

Ατύχημα για την Παναγιωταρέα – Εκτός ΥΠΠΟ για πολύ καιρό 

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αννα Παναγιωταρέα θα μείνει για καιρό εκτός των καθηκόντων της ως συνεργάτιδα της κ. Λίνας Μενδώνη, με τον λόγο που συμβαίνει αυτό να είναι κατά πληροφορίες ένα ατύχημα που επιδείνωσε υπάρχον.

Η κ. Παναγιωταρέα αναμένει να χειρουργηθεί. Το χειρουργείο έχει μακρά ανάρρωση, άρα θα παραμείνει εκτός ΥΠΠΟ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Ατυχής χειρισμός»

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνατκτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε  «ατυχή» τον επικοινωνιακό χειρισμό της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την έκφραση της υπουργού ότι εξαπατήθηκε από έναν «επικίνδυνο άνθρωπο».

Ωστόσο, όπως πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ο ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής.

Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση «στηρίζει την κ. Μενδώνη», την οποία χαρακτήρισε καλή υπουργό, με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Ερωτηθείσα, δε, αν η κ. Μενδώνη χαίρει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού, απάντησε καταφατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .