Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Πέτρος Φιλιππίδης: Παρέλαβε τις καταγγελίες σε βάρος του- Ετοιμάζει υπόμνημα για να απαντήσει

Πέτρος Φιλιππίδης: Παρέλαβε τις καταγγελίες σε βάρος του- Ετοιμάζει υπόμνημα για να απαντήσει

Μετά τις καταγγελίες πασίγνωστων Ελληνίδων ηθοποιών σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του που πολλές φορές προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια, έχουν γραφτεί διάφορα για τον ίδιο τον ηθοποιό μέχρι κι ότι σκέφτεται να μετακομίσει εκτός Αθήνας, στο χωριό της μητέρας του στα Ιωάννινα.

Οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη σύντομα να απαντά σε όλα όσα του προσάπτουν καθώς οι δικηγόροι του έχουν πλέον στα χέρια τους τον φάκελο από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με τις καταγγελίες των γυναικών που τον κατηγορούν για εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση.


Ο ηθοποιός-σκηνοθέτης ετοιμάζεται να απαντήσει μέσω των δικηγόρων του λοιπόν, αυτή είναι η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Θυμίζουμε πως μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών σε βάρος του καθώς και τη νοσηλεία του στο «Υγεία», ακολούθησε η απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη από το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» αλλά και την διαφημιστική καμπάνια της DIGEA, ενώ βέβαιη θεωρείται και η λήξη της συνεργασίας με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

 

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .