Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Γκουίνεθ Πάλτροου: Πέρασε κορωνοϊό - «Μου άφησε ένα είδος νοητικής σύγχυσης»

ΑP Photo--cnn.gr

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον ιστότοπό της Goop.com, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό και περιέγραψε την εμπειρία της.

«Πέρασα Covid-19 πριν από καιρό και μου άφησε ένα αίσθημα πολύ μεγάλης εξάντλησης και ένα είδος νοητικής σύγχυσης».

Τον περασμένο Ιανουάριο, και αφού είχε αναρρώσει, η 48χρονη ηθοποιός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που έδειξαν υψηλά επίπεδα φλεγμονής. Έτσι, αποφάσισε να ακολουθήσει τις οδηγίες του ολιστικού γιατρού Dr. Will Cole για να καταπολεμήσει τα υπολείμματα της νόσου στο σώμα της.

«Ακολούθησα μια κετογονική διατροφή πλούσια σε φυτικές τροφές αλλά εξαιρετικά ευέλικτη, καθώς μπορούσα επίσης να φάω ψάρι και κάποια είδη κρέατος, ενώ έκανα νηστεία από το βράδυ έως τις 11 το πρωί κάθε μέρα και μαγείρευα μόνη μου τα περισσότερα γεύματα», είπε.

Εξήγησε επίσης ότι το πρόγραμμα διατροφής δεν περιλάμβανε καθόλου ζάχαρη και αλκοόλ, ενώ πήρε και κάποια συμπληρώματα διατροφής, όπως ωμέγα-3 και 6, βιταμίνες Β, D3 και ψευδάργυρο για να επαναφέρει την ισορροπία στον οργανισμό της.

Πλέον δηλώνει ότι νιώθει πολύ καλύτερα και έχει πολλή ενέργεια, παρόλο που δουλεύει πολλές ώρες και προσπαθεί ό,τι κάνει να είναι προς όφελος του οργανισμού και της ανάρρωσής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .