Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Πολύ χοντρός για να πετάξει: Οι γλάροι στο Μπαχρέιν πάχυναν από τα αποφάγια και δεν πετάνε

AE

Οι γλάροι στο Μπαχρέιν έχουν παχύνει πολύ και δεν μπορούν πια να πετάξουν, επειδή τρώνε πολύ φαγητό που τους ρίχνουν οι άνθρωποι.

Οι γλάροι καταβροχθίζουν μεγάλες ποσότητες ματσμπούς, το εθνικό φαγητό των Αραβικών Εμιράτων -αποτελείται από τηγανητό ρύζι και πικάντικο κοτόπουλο- και θεωρούνται υπέρβαροι.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, τα πουλιά έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να τρέφονται από τα αποφάγια, που πλέον σνομπάρουν τη θάλασσα κι αποφεύγουν να ψαρεύουν, σύμφωνα με τον Independent.

«Οι γλάροι δεν πετούν πια γιατί είναι τόσο υπέρβαροι. Μπορούμε να τους δούμε να περπατούν στο έδαφος – μοιάζουν να έχουν αφήσει τη δουλειά και γυρίζουν σπίτι για φαγητό» σχολιάζει ο επικεφαλής της τεχνικής υπηρεσίας της βόρειας περιφερειακής ενότητας του Μπαχρέιν, Αμπντουλάχ Αλ Κουμπαΐσι.

«Το μόνο που μένει να κάνουμε για αυτά τα πουλιά είναι να τους βάλουμε ένα μεγάλο μπουκάλι χυμό και μερικά επιδόρπια» ανέφερε ο Αμπντουλάχ, μιλώντας στην εφημερίδα «Gulf Daily News».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .