ΑΚΡΙΤΑ - ΡΑΓΚΟΥΣΗ! ΑΓΡΙΟΣ καυγάς για τον Λιγνάδη...

Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ξέσπασε  καυγάς της Ελενας Ακρίτα με την  δημοσιογράφο των Νέων Πέπη Ραγκούση. 

Αφορμή για την άγρια  αντιπαράθεση, ήταν ένα σχόλιο της Πέπης Ραγκούση για την Ελενα Ακρίτα, που έχει γράψει πολλές φορές για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες σε βάρος του και καλεί την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να παραιτηθεί.

Το σχόλιο άφηνε να εννοηθεί ότι η Ελενα Ακρίτα- χωρίς πάντως να την κατονομάζει- έχει αναλάβει εργολαβικά την κατεδάφιση του Δημήτρη Λιγνάδη ώστε να εξυπηρετήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφήνει υπονοούμενα για στήριξη του ηθοποιού και σκηνοθέτη από τη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Και η Ελενα Ακρίτα πέρασε στην αντεπίθεση:
Ας πει κάποιος στην κοτούλα κοκοκο Πέπη Ραγκούση ότι όσο εκείνη με υβριζει χωρίς να αναφέρει το όνομα μου, εγώ θα απαντώ με το ονοματεπώνυμο της. Τελείωσαν τα σαβουάρ βιβρ λόγω εφημερίδας. Και μην διανοηθεί να ισχυριστεί ότι δεν το έγραψε για μένα, έχω όλα τα σχόλια των φιλενάδων της που το αποδεικνύουν.
Α και την εντεταλμένη (μου) υπηρεσία να μάς φανερώσει, μην ψαχνόμαστε.
Edit. Το συγκεκριμένο ποστ είναι για τον φίλο της τον Λιγναδη. Επειδή τολμήσαμε να μιλήσουμε για σκάνδαλο ολκής.Το ποστ που η Ελενα Ακρίτα θεώρησε ότι την φωτογραφίζει:


Η  υπόθεση δεν έμεινε εκεί. Σε νεότερη ανάρτησή της η Ελενα Ακρίτα έγραψε για την ουσία της υπόθεσης για την οποία κατηγορείται ο ηθοποιός και σκηνοθέτης:

Τον Νίκο Σ. που κατήγγειλε τον Λιγναδη τον ξέρω κι εγώ. Με όνομα κι επώνυμο. Δεν τον κατέβασε η Ναταλί από την κούτρα της. Είναι το άτομο για το οποίο η Ραγκούση έγραψε πως ο βιασμός (του) με μεταλλικό αντικείμενο είναι συναινετικό σεξ μεταξύ ενηλίκων.

Και το κλιμάκωσε ως εξής:
Άντε μη θυμηθώ το δικό σου μεγα σκάνδαλο πριν χρόνια που πέσανε τότε όλοι να στο κουκουλώσουν. Δική μου σειρά για αμενσιωτο κουκλίτσα μου.