Παρασκευή, Φεβρουαρίου 12

Κέρκυρα: Ποια είναι η κατάσταση της νοσηλεύτριας που παρέλυσε


Η 42χρονη νοσηλεύτρια παρέλυσε μετά από τον εμβολιασμό της στην Κέρκυρα.   

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας της 42χρονης νοσηλεύτριας στην Κέρκυρα, η οποία παρουσίασε αιφνίδια παράλυση στα κάτω άκρα μετά από τον εμβολιασμό της (δεύτερη δόση του εμβολίου για τον νέο κορονοϊό) στο νησί. 

Γιατροί του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται ερευνούν εάν αυτό που της συνέβη έχει σχέση με τον εμβολιασμό της.  

Εν τω μεταξύ, η Ματίνα Παγώνη μίλησε για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο του νέου κορονοϊού. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) δήλωσε πως το εμβόλιο προκαλεί παρενέργειες.

Ερωτηθείσα για το συμβάν στην Κέρκυρα, η κ. Παγώνη υποστήριξε πως τα εμβόλια προκαλούν μεν παρενέργειες, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν αποδείξεις πως το συγκεκριμένα περιστατικό σχετίζεται με αυτές. Θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργείται, προσέθεσε.

«Θα πρέπει να αφήσουμε την ιατρική ομάδα να κάνει τη δουλειά της. Η δεύτερη δόση δεν είναι σαν την πρώτη, καθώς μπορεί να προκαλέσει πιο εύκολα πονοκεφάλους, τάση για εμετό κ.τ.λ.», είπε χαρακτηριστικά.

Χθες (11/2), δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου προκάλεσαν την παρέμβαση της Εισαγγελίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, ώστε να διερευνηθεί αν έχει τελεσθεί από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) το αδίκημα της «διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Και αυτό επειδή, όπως σημειώνεται, προτού αποφανθούν οι γιατροί, δήλωσε πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

Ειδικότερα, ο κ. Γιαννάκος δήλωσε τα εξής:

Η 40χρονη «ήταν απολύτως καλά στην υγεία της. Είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου. Έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί - ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου.

Είναι μία στους 400.000. Δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό. Δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως. Αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί».

 https://www.ieidiseis.gr/ellada/item/80077-kerkyra-poia-einai-i-katastasi-tis-nosileytrias-pou-parelyse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .