Δευτέρα, Φεβρουαρίου 8

Σπύρος Μπιμπίλας: Το σχόλιό του για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Σπύρος Μπιμπίλας: Το σχόλιό του για την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Πριν από λίγες ώρες ο Δημήτρης Λιγνάδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Να υπενθυμίσουμε πως στις 2 Φεβρουαρίου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, με δήλωση του είχε διαψεύσει τις φήμες, ωστόσο όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του ζήτησε να παραιτηθεί επειδή σέβεται το Εθνικό Θέατρο.

Την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη θέλησε να σχολιάσει μέσα από μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός έγραψε: «Ο αγώνας αυτών των ημερών δεν πήγε χαμένος. Λυπάμαι για ανθρώπους που δεν τίμησαν τη θέση τους».

Για του λόγου το αληθές...

 

  Facebook  Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .