Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Ο σκοπός προφανής: Να κερδηθεί και άλλος χρόνος για την κυβέρνηση

 Από τα τηλεοπτικά κανάλια καθημερινώς ''μοιράζονται'' λεφτά, αλλά στις τσέπες των εργαζομένων,αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών και επιχειρήσεων, δεν φτάνουν παρά ελάχιστα από αυτά που με στόμφο ανακοινώνονται.

-Οι δυσάρεστες εκπλήξεις-προυποθέσεις και τελικά οι αποκλεισμοί, αποκρύπτονται επιμελώς κάτω από ενορχηστρωμένες επικοινωνιακά showπου κινούνται στο μοτίβο της ''τηλεδιάσκεψεις'' υπό την κάλυψη του κορωνοιού.

-Στην ουσία ένας-δυό ομιλούν και υπαγορεύουν και οι υπόλοιποι ''συμμετέχοντες'' απλά παρίστανται εξ αποστάσεως και μόνο ακούν.

-Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ''τηλεδιάσκεψη'' Μητσοτάκη με την εστίαση.

 Η ''συνάντηση'' που έγινε με επαγγελματίες του κλάδου και όχι με εκπροσώπους των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων  οργανώσεών του, επιχειρείται αν μη τι άλλο η άμβλυνση της δυσαρέσκειας του κλάδου τους, ο οποίος διανύει τον 4ο μήνα αναστολής λειτουργίας από την αρχή του 2ου Lockdownκαι 7ου συνολικά μέσα στο έτος.

-΄Εγινε λίγες ημέρες πριν από την κινητοποίηση που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ),  στις 10 Φεβρουαρίου, μετά την ''παπάτζα'' του... κλειδοκράτορα Άδωνι, οπότε οι εστιάτορες θα παραδώσουν συμβολικά τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σκοπός προφανής:Για να κερδηθεί και άλλος  χρόνος για την κυβέρνηση, καταστροφικός συνάμα για την πραγματική οικονομία και να ανακοινωθούν, τα ''ωραία'' που έχει μόνη της ετοιμάσει η κυβέρνηση για χιλιάδες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους τους... η συνάντηση έγινε με επαγγελματίες του κλάδου και όχι με εκπροσώπους των δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεών του, επιχειρείται αν μη τι άλλο η άμβλυνση της δυσαρέσκειας του κλάδου, ο οποίος διανύει τον τέταρτο μήνα αναστολής λειτουργίας. Εγινε μερικές ημέρες πριν από την κινητοποίηση που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ), συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου, οπότε οι εστιάτορες θα παραδώσουν συμβολικά τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .