Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Στέλιος Γκαρίπης: Ο δικηγόρος αναλαμβάνει αφιλοκερδώς όσους θέλουν να καταγγείλουν τον Λιγνάδη – «Ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Κούγια και απειλεί με μήνυση;»

Η απάντηση στη δήλωση του ποινικολόγου

Στέλιος Γκαρίπης: Ο δικηγόρος αναλαμβάνει αφιλοκερδώς όσους θέλουν να καταγγείλουν τον Λιγνάδη – «Ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Κούγια και απειλεί με μήνυση;»

Μήνυμα σε φερόμενα θύματα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη απηύθυνε ο δικηγόρος Στέλιος Γκαρίπης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, πως αν θέλουν να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη προτίθεται να αναλάβει αφιλοκερδώς τις υποθέσεις τους.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Γκαρίπη προκάλεσε την αντίδραση του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια ο οποίος προειδοποίησε πως θα προβεί σε μήνυση.

Αν και στην μακροσκελή του ανακοίνωση, ο κ. Κούγιας δεν αναφέρει το όνομα του κ. Γκαρίπη, ωστόσο τον «φωτογραφίζει».

Το newsbeast.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο Στέλιο Γκαρίπη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι προτίθεται να αναλάβει αφιλοκερδώς όσους επιθυμούν να καταγγείλουν πως έχουν πέσει θύματα του Δημήτρη Λιγνάδη και απάντησε στον Αλέξη Κούγια.

«Βγήκε και απείλησε με μήνυση. Ποιο είναι το πρόβλημα του κ. Κούγια και απειλεί με μήνυση; Για κάτι που προθυμοποιήθηκα να κάνω αφιλοκερδώς, που κατά την άποψη μου έπρεπε, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι όλης της χώρας να πουν “βάζουμε ειδικές ομάδες δικηγόρων να βοηθήσουν”; Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με ανήλικα θύματα. Αλλά ο κ. Κούγιας και ο πελάτης του, τι φοβούνται; Τι φοβούνται αν μιλήσουν κάποια θύματα και απειλούν με μηνύσεις; Απλά αναγκάστηκα να το κάνω αυτό όταν είδα ότι βγήκε ο δικηγόρος ενός κατηγορούμενου και άρχισε να κάνει ουσιαστικά bullying σε όλα τα δελτία ειδήσεων και σε όλες τις εκπομπές».

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια που «φωτογραφίζει» τον Στέλιο Γκαρίπη

Προσφυγή σε βάρος του εντάλματος προφυλάκισης του Δημήτρη Λιγνάδη προαναγγέλλει ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας.

Λίγη ώρα μετά την απόφαση με προσωπική του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση και απείλησε με μηνύσεις.

Επιπλέον σε σημείο της ανακοίνωσης του σημειώνει ότι: «Ο κ. Λιγνάδης μου έχει δώσει την εντολή, να στραφώ εναντίον όλων όσων κατακρεούργησαν το τεκμήριο αθωότητός του (δικηγόρων, ηθοποιών, μόδιστρων, παρουσιαστών) αλλά και ειδικά εις βάρος ενός δικηγόρου, ο οποίος εχθές στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook προσκαλούσε οποιονδήποτε θέλει να καταγγείλει τον κ. Λιγνάδη, να απευθυνθεί σε αυτόν, αναφέροντας μάλιστα ότι αναλαμβάνει και όλα τα έξοδα όλων των διαδικασιών, ευτελίζοντας εντελώς το λειτούργημα του δικηγόρου».

Σοφία Πελεκάνου

 https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/7141159/stelios-gkaripis-o-dikigoros-analamvanei-afilokerdos-osous-theloun-na-katangeiloun-ton-lignadi-poio-einai-to-provlima-tou-k-kougia-kai-apeilei-me-minysi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .