Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

Ο Ομιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά μηχανικούς για τα συνεργεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που μετρά σχεδόν έναν αιώνα ηγετικής παρουσίας στην επιχειρηματική ζωή της Ελλάδας και τον συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο της αυτοκίνησης, επενδύει παραδοσιακά στους ανθρώπους του.

Ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, λεωφορείων και μηχανημάτων, εκπροσωπεί εδώ και δεκαετίες καταξιωμένους, διεθνείς κατασκευαστές όπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.ά. Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της δραστηριότητάς του επικεντρώνεται στις υπηρεσίες After Sales που παρέχονται από τις έμπειρες ομάδες των μηχανικών στα συνεργεία.

Αυτήν την περίοδο ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά ταλαντούχους και ικανούς μηχανικούς για τα συνεργεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι ανοιχτές οι παρακάτω θέσεις:

  • Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας
  • Ηλεκτρολόγος/Διαγνώστης Επαγγελματικών Οχημάτων-Μηχανημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Μηχανικός Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βοηθός Ηλεκτρολόγος Επαγγελματικών Οχημάτων Αθήνας & Θεσσαλονίκης
  • Βαφέας Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης
  • Φανοποιός Επαγγελματικών Οχημάτων Θεσσαλονίκης

Μηχανικοί Volvo

Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη δηλώνουν υπερήφανοι, καθώς διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες μηχανικών του συνεργείου Volvo Φορτηγών & Λεωφορείων. Η ομάδα το 2018 διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στον διαγωνισμό Volvo Vista (Volvo International Service Training Award). Πρόκειται για τον μεγαλύτερο θεσμό για το προσωπικό aftersales σε όλο τον κόσμο, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στην Ευρώπη.

Σε επίπεδο στελέχωσης του Ομίλου, ο στόχος είναι η προσέλκυση, η ανάπτυξη και η διατήρηση ικανών στελεχών. Στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη επενδύουν στην επαγγελματική εξέλιξη, στην στοχευμένη τους εκπαίδευση και την βελτίωση της τεχνογνωσίας τους ανταμείβοντας την απόδοση των εργαζομένων.

Για να δείτε αναλυτικά τις ανοιχτές θέσεις εργασίας του Ομίλου, επισκεφθείτε τη σελίδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στείλτε το βιογραφικό σας.

 

 Ο Ομιλος επιχειρήσεων Σαρακάκη αναζητά μηχανικούς για τα συνεργεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης - Moved.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .