O Δημήτρης Λιγνάδης, βρίσκεται στο επίκεντρο του τυφώνα των καταγγελιών για κακοποιήσεις , σεξουαλική κακοποίηση και χρήσης της εξουσίας και της φήμης του για να ικανοποιεί σεξουαλικές ορέξεις και τυφλά πάθη.

 

Στην εισαγωγή του κειμένου που συνοδεύει το πλούσιο φωτογραφικό υλικό στο οποίο πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης γράφει:

« Ο Δημήτρης από μικρός ήθελε να είναι ο βασιλιάς στα παραμύθια αλλά πάντα η θέση ήταν πιασμένη. Το αγαπημένο του χρώμα είναι το κίτρινο και μετά το γαλάζιο. Σιχαίνεται το τυρί. Τον εκνευρίζει η μουσική στις καφετέριες. Του αρέσουν οι ζωολογικοί κήποι και κυρίως τα λιοντάρια.

Έχει αγοράσει απ’ το telemarketing πολυκόφτη, θερμαινόμενη απλώστρα, το κρεβάτι που φουσκώνει και ενα μηχάνημα χειρομασάζ. Αυτό που θέλει τώρα είναι το πολυμηχάνημα που αποχυμώνει φρούτα και λαχανικά. Η ζωή του Δημήτρη δε θα είχε κανένα νόημα αν δεν υπήρχαν περίπτερα».

Τα μικρά ιδιαίτερα αντικείμενα που αντικατροπτίζουν την ιδιοσυγκρασία του Δημήτρη Λιγνάδη , όπως και ένας πίνακας με νεαρό αγόρι στον οποίο φωτογραφίζεται μπροστά αναδεικνύουν τις αδυναμίες του και τα πάθη του.

Κάλτσες με παιδικά , φωτεινά και χαρούμενα σχέδια, μια κουδουνίστρα, κόμικς Λούκυ Λουκ αλλά και αφίσες με έργα στα οποία πρωταγωνίστησε ή σκηνοθέτησε.

Φυσικά και μια επιβλητική, γεμάτη βιβλιοθήκη.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/h-syllogi-apo-paidikes-kaltes-sto-spiti-toy-lignadi/