Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Το Instagram «δίκασε» τη σύζυγο του Στεφ Κάρι για τη γυμνή της φωτογράφηση: «Δεν είστε σωστοί χριστιανοί»

ayeshacurry2

Η Αΐσα Κάρι φωτογραφήθηκε γυμνή, με τον σούπερ σταρ των Ουόριορς, να επιλέγει ο ίδιος τη φωτογραφία, ωστόσο ορισμένοι ακόλουθοί της... δεν την υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο

Μπορεί ο υποψήφιος MVP της σεζόν, Στεφ Κάρι να συνεχίζει τις καταιγιστικές του εμφανίσεις στο NBA, με τις 40αρες και 50αρες που βάζει με τη φανέλα των Ουόριορς, ωστόσο δεν παραλείπει να περνά χρόνο με την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του και μητέρα τριών παιδιών, Αΐσα, φωτογραφήθηκε ολόγυμνη σε ένα περιοδικό, προκειμένου  να προωθήσει την εταιρεία της που περιλαμβάνει φυσικά προϊόντα ομορφιάς και αυτοβελτίωσης.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram εν όψει της κυκλοφορίας του περιοδικού την προσεχή Παρασκευή, εκείνος που επέλεξε τη φωτογραφία που θα δημοσιευτεί ήταν ο Στεφ Κάρι.
ayeshaaa
coupleeee
Η εν λόγω αποκαλυπτική ανάρτηση βέβαια δίχασε τους ακολούθους της, με κάποιους από αυτούς να εκθειάζουν την λαμπερή επιδερμίδα της και ορισμένους άλλους να της ασκούν δριμεία κριτική για μια παλαιότερη τοποθέτηση της πως οι γυναίκες θα πρέπει να ντύνονται σεμνά και και να κρατούν τη σεξουαλικότητα τους για τους συντρόφους τους.

«Νόμιζα πως εσύ και ο σύζυγός σου είστε ένα χριστιανικό ζευγάρι», «Μυρίζομαι διαζύγιο»«Το ίδιο πρόσωπο δεν είναι που πριν από μερικά χρόνια μας έλεγε πως οι γυναίκες πρέπει να είναι ντυμένες», ήταν μερικά από τα πιο κακόβουλα σχόλια.
Screenshot_2021-02-19-18-08-24-605_com_instagram_android_2
Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .