Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Κούβελας: «Κλείνουν μέσα τους ανθρώπους δίνοντάς τους επιδόματα. Αυτά μου θυμίζουν την σκλαβιά από το MATRIX» – ΒΙΝΤΕΟ

 Καταιγιστικός ήταν για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Κούβελας.

Ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ αναφέρθηκε σε όλα τα μέτρα τα οποία ακολουθεί πιστά σύσσωμο το πολιτικό σύστημα και φυσικά η επιτροπή των ειδικών του Υπ. Υγείας, θεωρώντας πως δεν υπάρχει σε τίποτα αντιπολίτευση παρά μόνο στο ύψος των επιδομάτων που δίνεται.

Σημειώνοντας με λύπη πως η ανθρωπότητα συνεχίζει και χάνει πολλές ευκαιρίες εν μέσω πανδημίας για να βελτιώσει το σύστημα υγείας και εκπαίδευσης, ο κ. Κούβελας τόνισε τα εξής

πολύ σημαντικά:

«Κλείσαμε τα σχολεία ενώ δεν υπήρχαν λόγοι. Χάσαμε δισεκατομμύρια, ενώ με ένα μικρότερο ποσό θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε και την υγεία των μαθητών αλλά και το ίδιο το εκπαιδευτικό σύστημα. ΔΕΝ το κάναμε!


Έχουμε μία σειρά χαμένων ευκαιριών λόγω covid. To εντυπωσιακό είναι πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση, δηλαδή είναι σύσσωμη η πολιτική σε αυτές τις αποφάσεις σε γενικές γραμμές διαφωνούν μόνο στο ποσό των επιδομάτων που πρέπει να χορηγηθούν.


Εγώ είμαι κάθετα ιδεολογικά αντίθετος στα επιδόματα. Θεωρώ και πως δεν πρέπει να σταματάμε την εργασία και να κλείνουμε τους ανθρώπους μέσα να τους δίνουμε ένα ξεροκόμματο και να τους κρατάμε σαν υποζύγια τα οποία μου θυμίζουν τη σκλαβιά του MATRIX στη γνωστή ταινία που ήταν όλοι σε μία κάψουλα και τους τάιζαν με τα σωληνάκια. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την ελευθερία τους και να παίρνουν και τα ρίσκα, γιατί μας αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να έχουμε ελεύθερη βούληση.


Δεν γίνεται να θαφτούμε ζωντανοί για να είμαστε ασφαλείς».



«Το εμβόλιο είναι ένα προφάρμακο»
Σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρέμβασης, ο καθηγητής Δ. Κούβελας αναφέρθηκε και στο περιβόητο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, «φώτισε» αρκετές σκοτεινές πτυχές που δεν ακούμε από τους «ειδικούς» που καθημερινά βγαίνουν στα κανάλια:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .