Σάββατο, Φεβρουαρίου 13

Michelle Obama: Θα παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής στο Netflix

Michelle Obama: Θα παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής στο Netflix

Το ζεύγος Obama υπέγραψε πριν δύο χρόνια συμβόλαιο συνεργασίας με το Netflix και πλέον ασχολούνται με το να κάνουν τα σχέδιά τους για τηλεοπτικές εκπομπές πραγματικότητα.

Μετά το ντοκιμαντέρ Becoming, που αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά της αυτοβιογραφίας της Michelle Obama, σε λίγες μέρες θα ανέβει στην πλατφόρμα το σόου με τίτλο «Waffles + Mochi». Πρόκειται για μια εκπομπή μαγειρικής που θα απευθύνεται στα παιδιά.

Παρουσιαστές θα είναι η Michelle Obama –που υπογράφει και την παραγωγή του σόου- και δύο μαριονέτες, οι Waffles και Mochi. Η εκπομπή θα καταγράφει τις περιπέτειες που ζουν οι δύο κούκλες προκειμένου να υλοποιήσουν το όνειρό τους να γίνουν σεφ.

Βοηθοί τους σ’ αυτό το ταξίδι θα είναι η ιδιοκτήτρια ενός σούπερ μάρκετ (την οποία υποδύεται η Michelle Obama) και ένα μαγικό καλάθι αγορών. Οι Waffles και Mochi θα ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο και θα γνωρίσουν κουζίνες, εστιατόρια, αγροκτήματα και σπίτια, όπου θα μαγειρέψουν απλές συνταγές μαζί με διάσημους σεφ, νοικοκυρές, παιδιά και celebrities.

Η σειρά έρχεται να ενισχύσει την εκστρατεία «Let’s Move!» που έχει γίνει με πρωτοβουλία της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και έχει στόχο τον περιορισμό της παιδικής παχυσαρκίας.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .