Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! MISTER TSIPRA, ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

Για τα δύο καταστροφικά lockdown –το περυσινό και το φετινό που συνεχίζεται, άγνωστο μέχρι πότε- δεν είπε κουβέντα ο mister Tsipras!

Για το ότι υποχρεωνόμαστε να βγαίνουμε από τα σπίτια μας με sms, ομοίως δεν λέει κουβέντα! Για την υποχρεωτική μασκοφορία, ακόμα και για όποιον περπατάει μόνος του στο δρόμο, τα ίδια. Μάλιστα, επ’ αυτού δίνει και ο ίδιος το… καλό παράδειγμα, καθώς σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, τη φοράει τη μασκούλα του!

Για τα πρωτοφανή μέτρα καταστολής, με την αστυνομία να έχει το ελεύθερο να μπουκάρει ακόμα και μέσα σε σπίτια, είτε είναι ημέρα είτε είναι νύχτα, για να «ελέγξει αν τηρούνται τα μέτρα», ομοίως! Και το μόνο για το οποίο διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι για την αστυνομία στα… πανεπιστήμια! Αυτό τους μάρανε!

Για τα εμβόλια, όχι μόνο δεν είπε κουβέντα ο mister Tsipras, αλλά έσπευσε να μπολιαστεί κι ο ίδιος, αμέσως μετά τον Μητσοτάκη!

Για το ρωσσικό εμβόλιο, το οποίο προμηθεύτηκε ήδη μια ευρωπαϊκή χώρα –η Ουγγαρία- δε λέει λέξη! Σα να μην υπάρχει!

Κι έρχεται το τεράστιο σκάνδαλο Λιγνάδη! Το σκάνδαλο των σκανδάλων, στο οποίο είναι μπλεγμένος μέχρι το λαιμό ο Μητσοτάκης! Μάννα εξ’ ουρανού, για να ανατραπεί επιτέλους η χούντα Μητσοτάκη! Κι απ’ ότι λέγεται στους πολιτικούς κύκλους, ούτε δύο ημέρες δε θα άντεχε κυβέρνηση τέτοιο σκάνδαλο, αν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Κι αντί ο Τσίπρας να κηρύξει ανένδοτο αγώνα και να κινήσει γη και ουρανό απαιτώντας την άμεση παραίτηση του υπ’ αριθμόν ένα ενόχου, Κούλη Μητσοτάκη, εξέδωσε μια θλιβερή ανακοίνωση, ζητώντας να αποπεμφθεί η… Μενδώνη και «να αναλάβει η κυβέρνηση την πολιτική ευθύνη για λάθη και ολιγωρίες στην υπόθεση Λιγνάδη»!!!

Τ’ ακούτε; «Λάθη και ολιγωρίες»! Άρα, ΑΘΩΟΣ του βασανισμού των παιδικών ψυχών ο μέγας ΕΝΟΧΟΣ! Δεν είχε πρόθεση, δε γνώριζε, απλώς… ολιγώρησε! Πως δεν είπε ο Τσίπρας πως… εξαπατήθηκε κιόλας ο Μητσοτάκης, όπως είχε ψελλίσει η Μενδώνη!  

Κι όλα αυτά, μία ημέρα μετά το μεγαλοπρεπές άδειασμα του Βαξεβάνη, που είχε ρωτήσει το προφανές: «γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης, μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ, αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;». Το οποίο άδειασμα του Βαξεβάνη ανέλαβε –προφανώς με εντολή Τσίπρα!- ο διευθυντής της «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης, που είπε τα εξής απίστευτα: «Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά, κυρίως, γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Πάνε να «μπλέξουνε» τον Μητσοτάκη με την παιδεραστία «από το τίποτα»!!! «Από το τίποτα»! Κι αυτά δεν τα λένε οι παπαγάλοι του «Πρώτου Θέματος», αλλά ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ!!! Το κόμμα της υποτιθέμενης «αξιωματικής αντιπολίτευσης»!

Είναι φανερό, ότι χούντα Μητσοτάκη και ΣΥΡΙΖΑ –καθώς και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του «συνταγματικού τόξου»- τα έχουνε κάνει πλακάκια! Προφανώς, γιατί έχουνε ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! Κάθε άλλη εξήγηση, δεκτή!

https://ethnikismos.net/2021/02/23/%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-mister-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .