Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Ηνωμένο Βασίλειο: Χαμός στο Βασιλικό Ναυτικό - Ψάχνουν κι άλλη ένστολη που γδύνεται στο OnlyFans!

navymodel-1

Είναι 21 χρονών και ποζάρει με το στρινγκ πάνω στη σημαία του Βασιλικού Ναυτικού, εξοργίζοντας τους ανωτέρους της

Μετά από την αποκάλυψη ότι μια αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου γύριζε άκρως ακατάλληλα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με τον φίλο της σε top secret βάση πυρηνοκίνητων υποβρυχίων στη Σκωτία, τα τοπικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν ότι μία ακόμη ένστολη κάνει... δεύτερη καριέρα στο OnlyFans.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που είχε φέρει στο φως τη δράση της υποπλοιάρχου Κλερ Τζένκινς και του ναύτη φίλου της, το Βασιλικό Ναυτικό αναζητά εναγωνίως και δεύτερο στέλεχός του που πουλάει άκρως ακατάλληλο υλικό στην πλατφόρμα, έναντι μηνιαίας συνδρομής.

Πρόκειται για μια νεαρή γυναίκα οπλίτη που διαθέτει λογαριασμό στο OnlyFans με το ψευδώνυμο «Ίζι Μπελ» και δημοσιεύει φωτογραφίες της ανά τακτά χρονικά διαστήματα με και χωρίς τη στολή της. Το μοντέλο του OnlyFans περιγράφει τον εαυτό της στη σελίδα της ως «21χρονη υποτακτική πριγκίπισσα» με ύψος 1,50 και - σε αντίθεση με την Τζένκινς - φροντίζει να διαφυλάσσει την ταυτότητά της κρύβοντας πάντα το πρόσωπό της στις τολμηρές της φωτογραφίες.

navymodel-4


Η νεαρή κοπέλα, που έχει συγκεντρώσει πάνω απο 10.000 like στην πλατφόρμα, ποστάρει συνήθως φωτογραφίες που τη δείχνουν να ποζάρει υπαινικτικά με σέξι εσώρουχα. Ανάμεσα στο υλικό που έχει ανεβάσει στο OnlyFans όμως είναι και μία φωτογραφία που τη δείχνει να ποζάρει ξαπλωμένη πάνω στη σημαία του Βασιλικού Ναυτικού, φορώντας μόνο ένα στρινγκ.

Μια πηγή της εφημερίδας από το Βασιλικό Ναυτικό περιέγραψε το τεταμμένο κλίμα που επικρατεί μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση γυναικών στο σώμα: «Οι "αποπάνω" προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν ποια είναι, αλλά εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Όλοι μας περνάμε από ανάκριση και μας έχουν προειδοποιήσει για ακατάλληλες φωτογραφίες στα κινητά μας».

Εκπρόσωπος του Βασιλικού Ναυτικού έκανε την εξής δήλωση στη Sun: «Δεν θα διστάσουμε να λάβουμε μέτρα σε περιπτώσεις ατόμων που δεν πληρούν τα απαιτούμενα κριτήρια. Σε αυτό το στάδιο θα ήταν ανάρμοστο να σχολιάσουμε περαιτέρω».

navymodel-2
navymodel-3


Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .