Δευτέρα, Φεβρουαρίου 22

Μετά το παράνομο κορωνοπάρτι... η πρώην σύζυγος του Μαχρέζ πουλάει «ροζ» υλικό της στο OnlyFans

Η σέξι 28χρονη πρώην σύντροφος του Ριγιάντ Μαχρέζ, φιγουράρει στην πλατφόρμα πορνογραφικού περιεχομένου OnlyFans

Λίγες ώρες μετά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε από τις Αρχές στο Νησί, για το παράνομο κορωνοπάρτι που διοργάνωσε, η πρώην κυρία Μαχρέζ συνέχισε να... προκαλεί τους διαδικτυακούς της φίλους. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε στο μισό εκατομμύριο ακολούθούς της πως έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν καυτά στιγμιότυπα της στον λογαριασμό της στο OnlyFans έναντι 8 £ τον μήνα.

Η προκλητική της συμπεριφορά μάλιστα φαίνεται να έχει εξοργίσει τους Βρετανούς, καθώς φέρεται να διοργάνωσε μια σύναξη στην έπαυλη της το βράδυ της Παρασκευής με 12 άτομα καλεσμένους. Όταν δε οι αστυνομικοί της μητροπολιτικής αστυνομίας έκαναν ντου στη βίλα της, η καυτή Ρίτα τους απάντησε με αυθάδεια: «Εσάς παιδιά δεν σας αρέσουν τα πάρτι; Το ένα τοις εκατό μας ελέγχει!Δεν γίνεται να είστε όλοι σε κατάθλιψη σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι»!

To παραλήρημα της ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, με το φλογερό μοντέλο να αναρτά Story στα οποία αστειευόμενη, δήλωσε πως της επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή ήταν πολύ καυτή!
finee


Όπως ήταν φυσικό παρά τους ισχυρισμούς της δεν γλίτωσε την τσουχτερή ποινή, την οποία βέβαια θα αποσβέσει μέσα από το ροζ υλικό της στην πορνογραφική πλατφόρμα.

Η Ρίτα παντρεύτηκε με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι το 2015, αλλά το ζευγάρι χώρισε στις αρχές του περασμένου έτους και έκτοτε δεν έχει καμία επαφή. 
Rita-Mahray-2




Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .