Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

Το PatKiout αποκαλύπτει: Στην πείνα δεκάδες ηθοποιοί μετά την απόφαση των καναλιών να κόψουν και τις επαναλήψεις των σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Φιλιππίδη. Κοιμήσου τώρα ήσυχος Πέτρο…


Το PatKiout.gr φέρνει στο φως μια άλλη τραγική διάσταση της «υπόθεσης Φιλιππίδη». Εκτός από την οικονομική εξαθλίωση στην οποία έχει οδηγήσει εκατοντάδες – για να μην πούμε χιλιάδες – ηθοποιούς το παρατεταμένο κλείσιμο των θεάτρων και το «πάγωμα» πολλών τηλεοπτικών σειρών, έρχεται και η διακοπή των επαναλήψεων των σίριαλ στα οποία πρωταγωνιστούσε να τους δώσει τη χαριστική βολή.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στο ποσοστό των χρημάτων που τους αναλογούν από τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έπαιζαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη τα οποία θα στερηθούν λόγω της απόφασης των τηλεοπτικών σταθμών να διακόψουν την προβολή των επαναλήψεων.
Σπύρος Μπιμπίλας: «Απαράδεκτη απόφαση»
Μια απόφαση την οποία ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας χαρακτήρισε απαράδεκτη ως προς το συγκεκριμένο σκέλος της, διευκρινίζοντας πως οι ηθοποιοί, επί 25 χρόνια, πληρώνονται από τον οργανισμό διαχείρισης των σχετικών δικαιωμάτων «Διόνυσος» του οποίου είναι και μέλος.
Και δεν μιλάμε μόνο για τους  γνωστούς ηθοποιούς πρώτης γραμμής αλλά και για τους λιγότερο γνωστούς οι οποίοι στην πλειοψηφία τους κυριολεκτικά δεν έχουν να φάνε. Για παράδειγμα, ήδη το παλιό Mega, μέχρι να κλείσει, είχε να πληρώσει επαναλήψεις από το 2011. Έπαιζε κανονικά τις σειρές, έπαιρνε διαφημίσεις, αλλά δεν απέδιδε τα δικαιώματα.
Ο καινούριος ιδιοκτήτης, Βαγγέλης Μαρινάκης δεν επωμίστηκε τις παλιές οφειλές με αποτέλεσμα τα χρήματα αυτά να χαθούν για πάντα.
Και όχι μόνο του Mega αλλά και του Alter, του New channel και όσων άλλων καναλιών βάρεσαν «κανόνι».
Μπορείτε, λοιπόν, να κοιμηθείτε ήσυχος κύριε Φιλιππίδη και γι΄ αυτό το δραματικό αποτέλεσμα που προκαλείτε (πέραν των άλλων φοβερών) σε βάρος των συναδέλφων σας…
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .