Πέμπτη, Φεβρουαρίου 11

Tρομοκρατούν τους Γιατρούς να μην μιλάνε για την παράλυση της Νοσοκόμας στη Κέρκυρα..Δικαστική ερευνα για τις Δηλώσεις του Προεδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Εισαγγελία Αθηνών: Έρευνα κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μιχάλη Γιαννάκου για νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο OPEN ότι η νοσηλεύτρια, 40 ετών, αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Κατά την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον κ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθώς πριν αποφανθούν οι γιατροί, δήλωσε βέβαιος πως η παράλυση της γυναίκας αποτελεί παρενέργεια του εμβολίου.

  Συγκεκριμένα η δήλωσή του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ είναι η ακόλουθη:   «Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου.   »Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί»

Oι γιατροί που την εξέτασαν εχουν καταλήξει σε αυτο το συμπέρασμα…Τωρα αν περιμένουμε και τις εξετάσεις οταν ξέρουμε οτι Κυβέρνηση και Φαρμακευτικές δεν εχουν αναλάβει καμία ευθύνη ειναι σαν να περιμένουμε κατι που δύσκολα θα το αποδεχθούν…Η Νοσοκόμα ηταν υγιής δεν ειχε κανενα νόσημα και έπαθε την παράλυση την ιδια μερα με τον εμβολιασμό της..

Η Δικαιοσύνη επενέβη άμεσα στην δήλωση του κ.Γιαννάκου  αλλα δεν εχει επέμβει στις δηλώσεις αποδοχής της ομολογίας απάτης  απο μελη της Κυβερνητικής Επιτροπής Υγείας για τους θανάτους απο ολες τις αιτίες που χρεώνονται στον Κορωνοιό και για τα διαγνωστικά που βγάζουν υγιείς ως κρούσματα και δεν ξεχωρίζουν τον συγκεκριμένο ιό…

Δηλαδή θα πεθαινει κόσμος οπως οι τρεις Γιατροί σε Ξανθη Βολο και Αρτα η θα παραλύουν ατομα μετα τον εμβολιασμό και δεν δικαιούται οι Γιατροί να εκφράζουν τα συμπεράσματα τους για να συνεχίζει απρόσκοπτα η Κυβέρνηση τους εμβολιασμούς?

Την Εισαγγελία δεν την ενδιαφέρει η αναπηρία της Νοσοκόμας πως προέκυψε και να διατάξει ερευνα αλλά αν ο Γιαννάκου διάσπειρε ψευδείς ειδήσεις!!! Οι Χιλιάδες δηλώσεις Κορυφαίων Γιατρών Ελλήνων και Ξένων για τις παρενέργειες των εμβολίων δεν απασχολούν τη Διακιοσύνη για το σκάνδαλο κατασκευής των ουτε η απαλλαγή των Φαρμακοβιομηχανιών ποινικών ευθυνών και αποζημίωσης που υπέγραψε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη!!

https://amazonios.net/tromokratoyn-toys-giatroys-na-min-milane-gia-tin-paralysi-tis-nosokomas-sti-kerkyra-dikastiki-ereyna-gia-tis-diloseis-toy-proedroy-tis-poedin/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tromokratoyn-toys-giatroys-na-min-milane-gia-tin-paralysi-tis-nosokomas-sti-kerkyra-dikastiki-ereyna-gia-tis-diloseis-toy-proedroy-tis-poedin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .