Κυριακή, Μαρτίου 14

Περίπου 100.000 Ισραηλινοί που είχαν κάνει τη πρώτη δόση του εμβολίου δεν εμφανίσθηκαν για τη δεύτερη!

Το 2% του πληθυσμού

Στο μεταξύ 5.125.054 έλαβαν την πρώτη δόση, ενώ 4.120.276 έλαβαν και τη δεύτερη δόση τους


Mία ενδιαφέρουσα παρατήρηση από το Ισραήλ που κάνει πρωταθλητισμό στον εμβολιασμό των κατοίκων του.

Περίπου 100.000 Ισραηλινοί που είχαν κάνει τη πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer δεν εμφανίσθηκαν για να κάνουν τη δεύτερη δόση!

Το Υπ. Υγείας του Ισραήλ εκτιμά ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους υπέφεραν από τις παρενέργειες της πρώτης δόσης και φοβήθηκαν να επιστρέψουν για να κάνουν τη δεύτερη δόση.

Στο μεταξύ λιγότεροι από 3.000 Ισραηλινοί αναφέρθηκαν ότι έχουν μολυνθεί

με COVID-19 το σαββατοκύριακο, συνεχίζοντας την πτωτική τάση που παρατηρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες, με 613 ασθενείς να ταξινομούνται σε σοβαρή κατάσταση, από 675 την προηγούμενη ημέρα.

Το ποσοστό των θετικών test είναι 2,9%. Επιπλέον, η Διεύθυνση Στρατιωτικών Πληροφοριών ανέφερε την Παρασκευή ότι το τρέχον ποσοστό R στο Ισραήλ (το ποσοστό που μετρά την ικανότητα της νόσου να εξαπλωθεί, υποδεικνύοντας πόσα άλλα άτομα θα μολύνει κάθε άτομο που μεταφέρει τον ιό – είναι 0,83).

Υπήρξαν 2.386 διαγνώσεις περιπτώσεων κοροναϊού την Παρασκευή σε σύνολο 84.286 εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με την έκθεση του Υπουργείου Υγείας.


Άλλοι 409 Ισραηλινοί ήταν θετικοί από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το βράδυ, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 2.795. Ο τρέχων αριθμός ενεργών περιπτώσεων ανέρχεται σε 35.593, μεταξύ των οποίων 626 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και 214 είναι διασωληνωμένοι.

Ο αριθμός των νεκρών, που πλησιάζει σχεδόν τους 6.000, ανέρχεται σήμερα στους 5.988.

Το Υπουργείο Υγείας ανέφερε επίσης ότι περίπου το 91% εκείνων που νοσηλεύτηκαν σε θαλάμους νοσοκομείων δεν είχαν εμβολιαστεί.

Στο μεταξύ 5.125.054 έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ 4.120.276 έλαβαν και τη δεύτερη δόση τους.

Περίπου 100.000 Ισραηλινοί έλαβαν την πρώτη δόση αλλά δεν εμφανίστηκαν για τη δεύτερη δόση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του  Ν12, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 2% του πληθυσμού.

Το υπ. Υγείας σημείωσε ότι το εμβόλιο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για όσους αναρρώνουν από τη COVID-19, επειδή διατρέχουν υψηλό κίνδυνο επανεμφάνισης με τις διάφορες παραλλαγές που τρέχουν αχαλίνωτες όπως η παραλλαγή της Νότιας Αφρικής και η παραλλαγή της Βραζιλίας.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/peripoy-100-000-israilinoi-poy-eichan-kanei-ti-proti-dosi-toy-emvolioy-den-emfanisthikan-gia-ti-deyteri/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .