Τρίτη, Μαρτίου 2

Έλλη Φωτίου: Ο γάμος με τον Στέφανο Ληναίο στα 17, τα 60 χρόνια αγάπης και οι σπάνιες εμφανίσεις του ζευγαριού

Η Έλλη Φωτίου ( Ευαγγελία Τριγονοπούλου) γεννήθηκε στον Πειραιά στις 30 Σεπτεμβρίου του 1939) και κατοικεί στα Ιλίσια.Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που πάντα λάτρευε τον άντρα της ζωής της Στέφανο Ληναίο και την οικογένειά τους. Ο γάμος τους μετρά σχεδόν έξι δεκαετίες και παραμένει ευτυχισμένος.

Της: Έπη Τρίμη

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1962. Έχει εμφανισθεί σε πλήθος θεατρικών, κινηματογραφικών, ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών έργων. Είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου.

Η Έλλη Φωτίου έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες (1965), στο Βερολίνο (1966) και στη Μόσχα (1966). Το 1966 πήρε το Α΄ Βραβείο Ερμηνείας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το έργο Επιστροφή.

Η γνωριμία της Έλλη Φωτίου και του Στέφανου Ληναίου στα 17

Η γνωριμία τους πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 62 χρόνια. Η Έλλη Φωτίου βρισκόταν στην ηλικία των 17 ετών.

Τότε, ήταν η περίοδος που πήγε στο Θέατρο Μουσούρη. Μπορεί, ο έρωτάς τους, να μην ήταν κεραυνοβόλος. Ωστόσο, δεν άργησε να πραγματοποιήσει την εμφάνισή του. Μάλιστα, ο έρωτάς τους οδηγήθηκε σε γάμο, το 1963.

Ο Στέφανος Ληναίος και η Έλλη Φωτίου πρωταγωνιστούσαν σε ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου και σε επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις, χαράσσοντας τη δική τους πορεία.Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ παρ’ όλο που ο Στέφανος Ληναίος είναι 91 και η Έλλη Φωτίου 81 ετών, φαίνονται και οι δύο αρκετά νεότεροι.

Οι δύο ηθοποιοί απέκτησαν δύο παιδιά. Ωστόσο, η Έλλη και ο Στέφανος δεν αποτέλεσαν ζευγάρι μόνο στη ζωή, καθώς συνυπήρξαν και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Επίσης, οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το «παρών» και στο θέατρο. Οι δύο ηθοποιοί ζουν ήρεμα ενώ ποτέ δεν απασχόλησαν τα ΜΜΕ γι’ αυτό και δεν γνωρίζουμε περισσότερα για τους ίδιους.

Οι δυο τους απολαμβάνουν μαζί την ήρεμη και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Μάλιστα, έχουν προτιμήσει να βρίσκονται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιούν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .