ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ: ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΟΙ ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ. ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙ 23:30. ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ- ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

xios-antoniadis

Απόψε θα τα πούμε όλα.

Για την έκθεση σε κίνδυνο όλων όσων κάνουν αποκαλύψεις που αντιτίθενται στα συμφέροντα της κυβερνητικής συμμορίας.

-Για την έκθεση σε κίνδυνο και την υπογραφή “συμβολαίων εξόντωσης”, όσων αντιπολιτεύονται τους αλαζόνες του κυβερνητικού ιερατείου.

-Για την στοχοποίηση, όλων όσων πάνε κόντρα και λένε την αλήθεια στον φυλακισμένο Ελληνικό Λαό.

Όλα με ονοματεπώνυμο.

Στο στούντιο Στέφανος Χίος και Νίκος Αντωνιάδης.

Θα υπάρξουν και έκτακτες αιφνιδιαστικές παρεμβάσεις.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί οι ώρες είναι πονηρές.

Εμείς τολμάμε. Σεις όμως κάθεστε στους καναπέδες σας. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημά σας, μετά τα κυβερνητικά εγκλήματα. Απαιτείται η ενεργός διαδικτυακή σας συμμετοχή.

Στείλτε την προαναγγελία της εκπομπής μας σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Κάντε αναμεταδόσεις στο Face book , με το λινκ της εκπομπής από το σαιτ μας. Σκορπείστε το μήνυμα να το μάθουν όλοι.

Η Ελλάδα και οι Έλληνες με αυτούς που μας κυβερνάνε, έχει ακόμα πολύ λίγους μήνες ζωής.

Μια οικογένεια, δεν είναι δυνατόν να χαντακώσει ένα ολόκληρο ΕΘΝΟΣ.

Είναι οι τελευταίες μας ευκαιρίες.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%99-%ce%95%ce%a0%ce%99%ce%94%ce%99%ce%a9%ce%9a%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%a4%ce%97-%ce%94%ce%9f%ce%9b%ce%9f%ce%a6%ce%9f%ce%9d%ce%99%ce%91-%ce%9c%ce%91%ce%a3-%ce%9f%ce%99-%ce%9b/