Πέμπτη, Μαρτίου 25

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΗ ΦΥΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
Με την ευκαιρία της επετείου της επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου 1821 και τη συμπλήρωση 200 ετών απελευθέρωσης από τον Τουρκικό ζυγό, θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αλλά και αυτούς που αισθάνονται Έλληνες, να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τον Ουρανό και μετά -για λίγο- να κλείσουμε τα μάτια μας.
Αν σε αυτό το υπέροχο συνδυασμό του ασπρογάλανου του Ουρανού μας, σχηματισθούν -ως νοητικά σχήματα- οι Ήρωές μας, οι Φιλοσόφοι μας, η Σημαία μας και το περίγραμμα της Πατρίδος μας.. Ε! Ναι.. πιστέψτε με ...πάμε καλά...η"αντίσταση", για άλλη μια φορά, έχει ξεκινήσει...
Κι όπως, οι τότε Ήρωές μας του 1821, πίστεψαν στο "απίστευτο" και με "όπλα" τις Αξίες και τη ψυχή τους, πολέμησαν και Νίκησαν...έτσι κι εμείς, ως γνήσιοι απόγονοί τους, το ίδιο θα κάνουμε...εάν απαιτηθεί...Να είστε βέβαιοι γι΄ αυτό...όσο κι αν οι "δυνατοί" της γης, θέλουν να "ισοπεδώσουν" και να αφανίσουν την ΕΛΛΑΔΑ και τους Έλληνες, δεν θα τους γίνει το χατίρι.
Κι αυτό γιατί η ψυχή του Έλληνα κουβαλάει μέσα της, τη φύτρα της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
Κάθε Ελληνική ψυχή, προτιμά το Θάνατο και να απελευθερωθεί, παρά την "υποταγή" και να στερηθεί την Ελευθερία του.
Και ένας Λαός που δίδαξε στην Ανθρωπότητα, τι εστί Ελευθερία και δεν τον τρόμαξε ποτέ ο Θάνατος, δεν γίνεται αυτός ο Λαός -εάν απαιτηθεί- να μην προτιμήσει το θάνατο, απ' το να ζει υποταγμένος και ντροπιασμένος.
Κάτι, που το γνωρίζουν πολύ καλά, τόσο οι εχθροί μας, όσο και οι φίλοι μας...αλλά κι αυτοί, που παριστάνουν τους φίλους μας.
Gerasimos Saltos/25-03-2021
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .