Τρίτη, Μαρτίου 23

Συνταξιούχος Αστυνομικός με εγκεφαλικό μετα τη 2η δόση εμβολίου.

Αλλη μια παρενέργεια μετα την δεύτερη δόση εμβολιασμού σε Κάτοικο της Κέρκυρας..Συνταξιούχος Αστυνομικός διεκομίσθη με εγκεφαλικό στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας απο την Τετάρτη 17/03/21..

Το Νοσοκομείο Κέρκυρας οπως και για τις περιπτώσεις παράλυσης των κάτω ακρων στη Νοσοκόμα και στον Ιατρό κ.Σκιαδόπουλο δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση…Πολλά περιστατικά αποκρύπτονται κατόπιν εντολών της Κυβέρνησης για να μην θορυβηθούν οι πολίτες και για να μην σταματήσουν οι εμβολιασμοί..Ο χειρισμός και οι “οδηγίες” είναι να μην συνδέουν τον εμβολιασμό με οποια παρενέργεια διαπιστωθεί..

Οταν οι παρενέργειες θα εμφανίζονται συχνότερα η ακόμη και θάνατοι οπως μας αναφέρουν Γιατροί που δεν χρηματοδοτούνται απο τις Φαρμακευτικές Εταιρείες οπως Τσιόρδας Σύψας κλπ τοτε θα ξεσπάσει θύελλα…

Τελος να σημειώσουμε οτι μεχρι και σήμερα  ο Γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος εξακουλουθεί να εχει παραλυσία στα κάτω ακρα και κανει κάποια βήματα με Πι γιατί ακόμη δεν μπορεί να στηριχτεί μόνος του…Πηρε εξιτήριο ξανα απο το Νοσοκομείο Κερκυρας την Παρασκευή 19/03/21 και νοσηλεύεται κατ οικον.

Δυστυχώς τα εμβόλια κυκλοφορούν με αδεια υπο εποπτεία δηλαδή οι άνθρωποι γίνονται πειραματόζωα  με προτροπή της Κυβέρνησης και στελεχών της ΝΔ…αλλα και της Αντιπολίτευσης.



https://amazonios.net/syntaxioychos-astynomikos-me-egkefaliko-meta-ti-2i-dosi-emvolioy/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=syntaxioychos-astynomikos-me-egkefaliko-meta-ti-2i-dosi-emvolioy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .