Πέμπτη, Μαρτίου 18

43χρονη Ισπανίδα πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία μετά το εμβόλιο της Astrazeneca

Συνεχίζει κανονικά τους εμβολιασμούς η Ελλάδα…

Την Δευτέρα πέθανε μία 43χρονη δασκάλα από τη Μαρμπέγια, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα ElMundo.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 43χρονη υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ δεν είχε προηγούμενες παθήσεις.

Δεν έχουν παραδεχτεί ακόμη άμεση διασύνδεση με τον εμβολιασμό καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca στις 3 Μαρτίου. Ώρες μετά αισθάνθηκε αδιαθεσία και πήγε στα επείγοντα με πονοκέφαλο και γενική αδιαθεσία, τα οποία οι γιατροί τα απέδωσαν στις συνηθισμένες παρενέργειες του εμβολίου.

 

Πέρασαν μέρες! Τελικά στις 13 Μαρτίου, η δασκάλα επέστρεψε στο νοσοκομείο επειδή η αδιαθεσία συνεχίστηκε. Έκανε αξονική τομογραφία όπου δεν εντόπισαν κάτι σημαντικό, ενώ της έκαναν εξετάσεις και την επόμενη ημέρα. Σε αυτές εντόπισαν τεράστια αιμορραγία, την οποία προσπάθησαν να αποστραγγίσουν χειρουργικά. Κατά την διάρκεια της επέμβασης ανακάλυψαν το οίδημα, το οποίο οδήγησε την γυναίκα στον θάνατο.

Ήταν μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, εργαζόταν ως δασκάλα σε σχολείο στην Κόστα ντελ Σολ και δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Μετά τον θάνατό της, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, της έκαναν τεστ κορονοϊού, στο οποίο βγήκε αρνητική.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού και πλέον και ο ΠΟΥ έχουν συστήσει την συνέχιση των εμβολίων της Astrazeneca, παρά το γεγονός πως έχουν παρατηρηθεί θανατηφόρα περιστατικά μετά το εμβόλιο, με χώρες της Ευρώπης να έχουν «παγώσει» τους εμβολιασμούς.

Οι «ειδικοί» συνιστούν στον κόσμο να το κάνει:

 

 

el.gr


facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .